Crazy X-mas Giveaway: Happy Mama.

HAPPY MAMA- cover

“Hulp vragen en krijgen is heus geen schande. En ook even aan jezelf denken kan geen kwaad. Als je niet op tijd stoom afblaast, knalt het deksel eraf en dan ben je nog verder van huis. Geloof me vrij, eens de gelukshormonen een beetje uitgewerkt raken en zowel de fysieke als mentale weerbaarheid afbrokkelen door het slaaptekort, stort je in. Alle kersverse moeders crashen. Sooner or later. Sommigen staan meteen weer op, anderen doen er langer over om recht te krabbelen. Maar dat de kraamtijd en de eerst tijd thuis werkelijk rimpelloos ver- lopen, is volgens mij één van de grootste leugens die de ronde doen. Dat en kinderen die meteen doorslapen. Daar geloof ik ook niks van.”

Dat ik dit jaar een boek geschreven heb, zou je hier of daar wel eens gelezen kunnen hebben. En misschien heb je Happy Mama ondertussen ook effectief in huis gehaald. If so, véél dank daarvoor! Laat me aub weten wat je ervan vindt: info@erikavantielen.be

Als je daarentegen nog twijfelt, of wacht op de gratis versie, dan is dit jouw moment. Want ik mag hier en nu 3 exemplaren van Happy Mama weggeven. Gesigneerd én aan huis geleverd door de kerstman. Al zal die verdacht veel weg hebben van de postbode.

Maar goed, wat moet je doen om te winnen? Heel simpel. Laat me in de comments weten welke blogpost van mij je in 2015 het liefst gelezen hebt. En deel vervolgens déze post via je je eigen FB. (Don’t forget to tag me!) Ik maak de winnaars vrijdag bekend via mijn FB-pagina.

Trouwens, als je zelf niet meteen tot de doelgroep behoort, is Happy Mama misschien wel hét perfecte kerst- of kraamcadeau voor een zwangere vriendin/zus/dochter of een nieuwbakken mama in je omgeving.

14 Comments

 1. Ik ken je blog nog niet zo lang, heb hem vooral leren kennen omdat ik dit jaar mama ben geworden voor de eerste keer – van een jongen, hoera! Ik vond deze blogpost eentje waar ik heel veel aan heb gehad: http://erikavantielen.be/2015/06/05/op-vakantie-met-kleine-kinderen-erika-deelt-haar-ervaringen-en-tips/.

  Superhandige tips! Meer nog: door die blogpost zijn we met het vliegtuig op vakantie geweest met een baby van 5 maanden, naar Andalusië, en het was een superleuke vakantie!

  Jouw boek staat op mijn lijstje voor Kerst dus het zou heel fijn zijn moest ik hem winnen .

 2. Oh leuk! Deze zou ik graag onder de kerstboom leggen voor mezelf !

  In de blogpost die me altijd is bijgebleven vertel je over de geheime afspraken tussen peuter en kleuter. Hi-la-risch vond ik die :D.

  Oja, en fun met Finn sla ik ook nooit over!

 3. Leuk! Zo’n gesigneerd boek wil ik wel graag!
  Je leukste post? Die van de ochtendroutine! Los van de reclame van de onbijtgranen, vond ik jullie ochtendroutine ZO herkenbaar dat ik een aantal keren gegniffeld heb 😉
  En ik kan ervan genieten als ik lees dat het er bij andere mensen soms even chaotisch aan toe gaat dan bij ons…

 4. Joepie! Een giveaway! Ik vond deze blogpost het leukst van je “‘t Is weer voorbij die mooie zomer.”. Vooral de onderverdeling in me-time, we-time en work-time vind ik erg herkenbaar, juist en ook wel nodig! We need a bit of everything to be a happy mummy!

 5. Dag Erika, ik lees graag je blogposts over de vele reisbestemmingen die je hebt gedaan, als ik er dan één moet kiezen, dan kies ik de blogpost “Hello Helsinki” !

 6. Hoi Erika,

  Ik klik wel eens geregeld op jou blogpagina !
  Dit omdat ik wat kan volgen waar over je schrijft via instagram !

  Mijn favoriete blogpost van jou zijn de 40 zinnen die elke kleuter en peuter gebruikt ! Heel leuk om te lezen en waar ik me over 2 jaar aan kan verwachten !!

  Groetjes Iris

 7. Hoi,

  Was al fan van je blog, altijd een opluchting na weer een ochtendrush of een avondspurt als er een nieuw berichtje van je verscheen. Sinds gisteren je boek in handen, zal het met spijt moeten terugbrengen naar de bib binnenkort! Ik kijk uit naar nog lekker veel tips om overeind mee te blijven bij het opvoeden van onze kleuter-bengel en baby-meid 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.