Een moeder-dochter tripje naar het allerbeste all inclusive hotel: Ikos Olivia Resort, Halkidiki, Griekenland.

2018 is een jaar om niet licht te vergeten. Het is het jaar waarin mijn leven compleet door mekaar geschud werd. Of ik heb het zelf door mekaar geshaket. Daar valt over te twisten. Beslissingen en hun consequenties, weet je wel. Maar dan nog mag ik mijn pollekes kussen. Omdat het altijd erger kan. En vooral omdat ik zo goed omringd ben. Door mijn kinderen, mijn kleine familie en mijn liefste vrienden. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik de voorbije maanden alsnog op een behoorlijke manier ben doorgekomen. Dat er houvast was op de momenten dat ik dreigde te vallen. Dat er een huis én een thuis waren toen ik geen van beide nog had.

Ook nu ik de draad voorzichtig opnieuw oppik en vol goeie moed vooruit kijk, blijven zij subtiel supporteren aan de zijlijn. Ik sta weer in mijn kracht, maar zij maken maken me pas echt sterk. Een inner circle om te koesteren dus. Een prachtig ensemble dat ik al eindeloos bedankt heb, maar waarschijnlijk nooit zal kunnen teruggeven wat zij mij gegeven hebben. Al blijf ik het for evah proberen. Zoals ook nu weer met mijn fantastische mama. Zij was er, zij is er, zij zal er altijd zijn. En hoewel ik me bewust ben van de lichte meligheid die door deze uitspraak schemert, is ze kei- en keihard waar. Er zijn nu eenmaal niet zoveel mensen die er onvoorwaardelijk voor je zijn.

Een paar dagen Griekenland in een luxueus resort had ze dan ook wel verdiend, die mooie mama van mij. Het is voor haar trouwens evenzeer een zware periode geweest. Praktisch en emotioneel. A three day luxurious getaway. Zo ongeveer had ik de trip met veel poeha aan haar verkocht. Tijd voor onszelf, tijd voor elkaar. En dat in een aangename setting met een zwembad, een strand en lekker eten. Maar oh la la, het werd zo enorm gigantisch veel meer dan dat.

Het werd een hotel zoals ik, zoals wij er nog nooit eentje gezien hadden. Of nog beter: nog nooit eentje beleefd hadden. Want dat woord beschrijft oneindig veel beter waar het allemaal om draait in een Ikos Resort. Je verblijft er, je leeft er, je beleeft er. 5 Sterren-luxe op een heerlijk ongedwongen manier. All-in op een zo zot en extreem hoog niveau dat je het pas gelooft als je ‘t zelf ervaart. Echt zót veel waar voor je geld.

Wat en hoe precies, daar heb ik het in een volgende post uitgebreid over. Maar de foto’s hieronder illustreren alvast het één en ander. Geniet ervan en kijk misschien toch al eens naar de prijzen en beschikbaarheden voor volgend seizoen, want het gaat- terecht- ontzettend hard met de boekingen voor de Ikos Resorts.

Ikos Olivia boek je via de Sunweb Excellent-selectie. Dat zijn de meest exclusieve resorts binnen de Sunweb vijfsterren-collectie. In deze selectie worden enkel hotels opgenomen die garant staan voor het allerhoogste serviceniveau.
Ikos Olivia en Ikos Oceania zijn al meermaals bekroond en werden laatst in de TripAdvisor Travellers’ Choice® Awards 2018 zelfs verkozen tot de beste luxe all-inclusive resorts in Europa en wereldwijd. Deze twee luxehotels liggen in Chalkidiki, terwijl het gloednieuwe Ikos Dassia op 3 mei 2018 opende op het eiland Corfu, Ikos Aria in 2019 zal openen in Kos en Ikos Resorts in 2020 de opening aankondigt van Ikos Andalusia in Estepona, Zuid-Spanje. 

3 Comments

  1. Oh moooi 😀 en lekker rustig zo te zien ! Hopelijk hebben jullie genoten en ook wat gerust ! Groetjes, ook aan je mama xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.