African Times! Wij vierden kerst en nieuw in Gambia.

Beter laat dan nooit, zeker?
Een fotoverslag van de
warmste kerstvakantie ooit! Aan de Smiling Coast of Africa.

Hotel: Kombo Beach Hotel
Vlucht: Brussels Airlines (via Dakar)

Heerlijke uitstapjes:
Makasuto Forest
Calypso Beach bar & restaurant
Paradise Beach
Monkey Park

3 Comments

  1. Goede tips! Het in het begin inderdaad altijd lastig! We hadden vorig jaar met de kerst ook een awkward moment. Er werd vanuit gegaan dat we dan wel een uitzondering wilden maken omdat het immers kerst was (wat is er nu een mooiere kerstgedachte dan geen dood dier op tafel?!, maargoed, dat snapte de rest niet zo geloof ik). Toen moesten we het een soort van wel eten. Dit jaar was het gelukkig 180 graden gedraaid en waren er juist bijna helemaal geen vlees/vis opties, haha! Zo zie je maar weer, het heeft even tijd nodig maar daarna weet je er misschien zelfs anderen mee te inspireren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.