Welkom in mijn natuurhuisje!

Nee, wij zijn zeker niet vies van een bungalow in één of ander vakantiepark. Dat heeft zo z’n voordelen namelijk. Maar een verblijf in een huisje apart, verder weg van buren en subtropische zwemparadijzen, was hier evenzeer een groot succes.

Via Natuurhuisje kozen we dit prachtexemplaar in Sluis, Zeeuws-Vlaanderen. Instant vakantiegevoel, instant rust. Te midden van de velden en toch ook dicht genoeg bij de bewoonde wereld. Kwestie van de rust ook even te onderbreken voor een leuk uitstapje. Naar het Zwin, Cadzand en Breskens bijvoorbeeld. Maar ook Knokke en Brugge liggen op een boogscheut.

Liever een uniek vakantiehuisje in de buurt van de zee? Middenin het bos? Of bovenop een berg? Natuurhuisje heeft een ruim aanbod in België, Nederland en verder in Europa. 

4 Comments

  1. Dag Erica,

    Eerst en vooral ben je een geweldige actrice, een super mama die alle liefde geeft aan haar kinderen en heel belangrijk een natuurlijke vrouw! Ik ben grote fan van je, mijn idee is om te gaan wonen in Sluis met der tijd ik woon bij heuvelland. Jammergenoeg zijn de mensen hier niet vriendelijk, sociaal en steken ze nog liever een mes in de rug dan te helpen. De mentaliteit trekt op niets en vandaar wil ik meer uit mijn leven halen! Een fijn weekend gewenst

    Liefs Friedel

  2. Heel mooi! Wij willen ook graag een huisje huren, helemaal voor ons alleen, voor deze zomer vakantie. Ik heb doorgeklikt naar de site en ga op zoek naar ideeën…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.