Erika deelt haar 3 leukste uitstapjes in Zeeland.

Vorige week waagden we ons aan een midweek family bonding in het mooie Zeeland. Landal Port Greve bleek een mooie uitvalsbasis voor deze drie top-uitstappen:

1. Deltapark Neeltje Jans. Niet goedkoop, maar je vult er met moeiteloos een hele dag. Met een film, een heuse Delta experience (wel emotioneel en met veel donder en bliksem, dus niet aan te bevelen voor écht kleine kinderen!), een orkaanmachine, een zeehonden- én een zeeleeuwenshow, een walvisexpo, een aquarium, een traktor-treintje, een veerboot, een (water-)speeltuin en een super coole glijbaan. Bovendien kan je hoogstpersoonlijk een kijkje gaan nemen in één van de pijlers van de indrukwekkende Oosterscheldekering.

zeeland - 3zeeland - 8zeeland - 7zeeland - 9zeeland - 6zeeland - 5zeeland - 4zeeland - 13zeeland - 12zeeland - 11zeeland - 10

2. Zierikzee, een super gezellig historisch stadje. Op een dikke 10 minuten rijden van Port Greve. Ga zeker een hapje eten in De Zeeuwse Hemel, pal in het centrum. En proef ook de Zeeuwse bolussen. Een soort eetbare ‘drollen’. Ze zien er niet uit, maar ze zijn heerlijk.

zeeland - 1 (1) zeeland - 1
Processed with VSCO with t1 preset

3. Veere. Een klein fijn openluchtmuseumpje aan het water. Historische en Hollandse gezelligheid ten top.

zeeland - 5zeeland - 6zeeland - 3 (1)zeeland - 4zeeland - 5zeeland - 7zeeland - 8zeeland - 9

3 Comments

  1. Wij waren op dat moment ook in Port Greve en het is inderdaad een mooie streek om met kinderen te bezoeken. Ook het natuurreservaat bij de Deltawerken is het vermelden waard. Een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.