2014. Dan toch een lijstje!

IMG_4063

Ik hou niet zo van eindejaarslijstjes, zeker niet als het een jaar was waarin ik amper boeken las en veel te weinig films, concerten of andere culturele stuff heb kunnen meepikken. Zo’n jaar als 2014 dus. Maar no regrets. Ik was blijkbaar te druk bezig met andere, minstens even boeiende zaken. Zwanger zijn en bevallen bijvoorbeeld. Een klein kindje verzorgen en een groter kindje opvoeden. Zoon 1 voor de laatste keer naar de crèche brengen, zoon 2 voor de eerste keer. Het (kleuter)schoolleven ontdekken. Werken en werk zoeken. Tijd nemen en tijd maken. Familie koesteren. Reizen naar LA, New York, Amsterdam en de Costa Blanca. Vieren dat ik al vier jaar samen ben met een geweldig lief. De wereld duidelijk maken dat 31 het nieuwe 21 is. Brunchen en koffie drinken met de beste vrienden van de hele wereld. Knuffelen, kussen, vrijen. Liggen in mijn eigen tuin. Lachen met mijn allerliefste zus. Lopen voor het goede doel en yoga retreaten voor mezelf. Feesten omdat de schoonouders 50 jaar getrouwd zijn. Genieten van weekendjes aan zee. Uitstapjes maken naar het bos, de Belgian Airforce Days en de Efteling. En… een blog beginnen!  Laat ik daar anders een lijstje aan koppelen? Zo hoor ik er toch een beetje bij in deze tijd van het jaar.

Mijn 10 meest gesmaakte blogposts van 2014:

Try a little tenderness.

Terrible three. Een dag uit het leven van een contraire kleuter.

37 Dingen die je nog niet wist over mij…

Taal voor beginners. Finnies favoriete uitspraken!

Erika zoekt werk. Nog altijd.

Erika zoekt werk. De follow-up.

De perfecte moeder is een vader!

Gelukkig heb ik naast een contraire kleuter ook een bangelijke baby.

Project Marco Polo. Op ontdekkingsreis in je eigen achtertuin.

New York in een dag of anderhalf. Yes you can!

Dankjewel lieve lezers om mijn nog prille blog meteen in jullie hart te sluiten. I’ll be back in 2015! Jullie ook? Fijne feesten!!

8 Comments

  1. Ik wist niet dat je blog nog geen jaartje oud was. Toch maar eens je eerste post opzoeken. Ik ben wel benieuwd waarom je bent beginnen bloggen. 🙂

    Ik blijf zeker terugkomen in 2015. Ik geef toe dat ik in het begin kwam piepen uit nieuwsgierigheid naar ‘de BV’. Maar ondertussen kom ik lezen omdat de madam achter die BV zo’n toffe blijkt te zijn!

    Fijne feesten!

  2. Ik heb je blog nog maar recent ontdekt maar ik heb je meteen toegevoegd aan mijn lijstje van blogs die ik volg… Omdat je leuk schrijft en ook vooral omdat je een jonge mama bent net zoals ik 🙂 Het is altijd fijn om te lezen over dingen waar je zelf ook mee bezig bent en dus blijf ik je graag volgen in 2015. Prettig eindejaar!

  3. Je schrijft enorm goed vind ik. (en foutloos: ook al zo’n voordeel als je graag leest 🙂 ). Doe gewoon voort want ik kom graag meelezen! Veel plezier in 2015 met een toffe job, goeie gezondheid voor iedereen, een goeie verderzetting van “den opkweek” van uw kindjes en veel liefde en geluk in uw relatie. Meer heeft een mens toch niet nodig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.