5 redenen waarom wij keer op keer voor een gezinsvakantie met Intersoc kiezen.

  1. De toplocaties. Goeie hotels op de allermooiste plekken. Het merendeel in de Zwitserse bergen.
  2. Het all-in concept. Geen gezever. Je weet op voorhand zeer goed wat de vakantie je gaat kosten. Vol pension, drank de hele dag door (enkel speciale warme dranken en aperitieven zijn extra te betalen), flexibele én kosteloze kinderopvang mét activiteiten, gratis deelname aan begeleide wandel- en mountainbike tochten (voor elk wat wils, op elk niveau, met of zonder kinderen, een voormiddag, namiddag of een hele dag), de mogelijkheid om zelf je lunchpakket samen te stellen,…  
  3. Het eten. Gevarieerd, lekker en altijd met liefde gemaakt.
  4. De kinderclubjes. Je kinderen maken in no time nieuwe vrienden, terwijl je als ouders een ochtend, een middag of zelfs een hele dag tijd hebt voor jezelf.
  5. Het enorm uitgebreide aanbod aan activiteiten. Niks moet, maar zowat alles kan.

Iedereen krijgt zijn of haar vakantiegevoel. Met de juiste verhouding tussen gezins-, familie- of vriendenmomenten en die broodnodige me- of us-time

Drie jaar geleden verbleven we- in het ondertussen helaas gesloten hotel- in Wengen. Vorig jaar kozen we voor de toen spiksplinternieuwe bestemming Flims. En dit jaar viel ons oog op een absolute klassieker in het aanbod: Sankt-Moritz. Het grootste Intersoc hotel of them all, maar dat betekent allerminst dat je aan gezelligheid moet inboeten. En laat Sankt-Moritz ook net de plek zijn met misschien wel de meeste mogelijkheden. Een iconische atletiekpiste, kilometers bergpassen om met de fiets te overwinnen, prachtige mountainbike routes, de nabijheid van Italië (Livigno!), indrukwekkende gletsjers, eindeloze meren voor watersport en natuurlijk kronkelende bergpaden à volonté.

Een jaartje wachten nog en dan gaan we terug. Sowieso. De kinderen hebben dat toch al afgesproken met hun nieuwe vriendjes. Misschien zien we jou daar dan ook?

Of misschien kan je écht niet wachten en wil je deze winter al op Intersocvakantie vertrekken? Met de wintersportversie heb ik zelf geen ervaring, maar ik hoor alleszins even positieve verhalen. Het concept is ook precies hetzelfde. All- in, kinderclubjes, … en natuurlijk Nederlandstalige skilessen en wintertochten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.