Erika leest: Happy Kids.

Leuk is van Lobke. Punt. Het is haar adjectief. Ze heeft leuke kinderen, een leuke job en een leuke blog. Daarop verzamelt ze de leukste knutsel- en uittips voor mama’s en kinderen. Fijn of nee, leuk natuurlijk, maar nog lang niet iedereen heeft het wonderlijke bloguniversum al ontdekt. En daarom zijn al die leukigheden sinds kort ook verzameld in een (gewéldig) leuk boek: Happy Kids. Heerlijk echte kinderdingen voor elke week van het jaar.

Het boek is even kleurrijk als de blog. En zowel haar eigen mooie bengels als die van Mama van Vijf stonden model voor de (jawel) leuke foto’s. Lobke bezorgt je voor elke week van het jaar en voor elk weertype een resem tips, trips en creatieve bezigheden. Binnen, buiten, dichtbij of iets verder weg. Meer dan 100 in totaal. Zo hoef je dus nooit meer te zeggen: “Wat zullen we vandaag nog eens doen met die kinderen?”

Wij maken hier binnenkort alvast een ijsjespiñata en trekken snel eens naar de dino’s in het Museum voor Natuurwetenschappen en naar een zelfpluktuin in de buurt.

Merci (leuke) Lobke merci!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.