Duplo dagen.

Niks tegen hip en modern speelgoed, maar hier blijven de (gepimpte) klassiekers het toch ook enorm goed doen. Lego DUPLO bijvoorbeeld. Made for peuters, maar zelfs de kleuter hier in huis bemoeit zich er nog (iets te) graag mee.

Onlangs kregen we de Savanne-set uit de nieuwe ‘Rond de wereld‘-reeks cadeau. En die is alweer een geweldig schot in de roos. Giraffen en leeuwen for president! De bijhorende gratis apps maken de fantasiewereld bovendien alleen maar groter.

Redelijk zeker dus dat ook jouw kleine sloebers hun gading zullen vinden in dit nieuwe assortiment.

hippe - 9

DE WERELD ROND MET DUPLO

Jonge Dieren
Met deze schattige dierenfiguren uit de LEGO® DUPLO® Rond de wereld-collectie kunnen kleine dierenvrienden via rollenspel hun vaardigheden ontwikkelen. Al spelend leren ze hoe de verschillende dierenbaby’s heten en waar ze in het wild leven.
Adviesprijs €9,99

Savanne
Kleine dierenvrienden beleven uren speelplezier met het bedenken van avonturen op de Savanne! Er is van alles te ontdekken over de fascinerende dieren die hier leven. De boom, die je zelf moet bouwen, stimuleert de basis bouwvaardigheden en er kunnen allerlei verhalen mee worden bedacht.
Adviesprijs €19,99

Poolgebied
Kleine dierenvrienden zijn gek op deze makkelijk te bouwen Poolgebiedset. Met de hondenslee, de kajak en de iglo kunnen allerlei verhalen en avonturen worden bedacht en gespeeld. Er is zoveel te leren over deze hele bijzondere habitat en de mensen en dieren die erin wonen.
Adviesprijs €34,99

Jungle
Deze set biedt jonge avonturiers talloze mogelijkheden om te spelen en leren: schatten jagen in een ruïne, dierenverhalen verzinnen, op safari gaan met de camera, een rondje maken in het vliegtuig met propeller die kan draaien of gewoon traditioneel bouwplezier beleven!
Adviesprijs €54,99

Rond de wereld
Met deze speciale LEGO® DUPLO® Rond de wereld-set haal je een heleboel fascinerende diersoorten in huis! Kleine ontdekkingsreizigers kunnen met de boot en het vliegtuigje allerlei diersoorten in hun natuurlijke omgeving bestuderen.
Adviesprijs €109,99

lego - 1

6 Comments

  1. Eerlijk? Daarvoor alleen wil ik kleine neefjes en nichtjes om mee te spelen. Zalig om nog even het kind uit te hangen met dat speelgoed!

  2. Een uitbreiding om U tegen te zeggen maar het blijft dan ook enorm leuk !
    Hier zijn mijn kleine kindjes echte Duplo fans !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.