Erika presenteert: Mundo Melocoton voor Moeders voor Moeders.

erika - 4
(foto: Liesbet Peremans)

Samen met Dauwke Van Den Eynden van het heerlijke Belgische baby- en kindertextiel label Mundo Melocotón, zet ik mij dit eindejaar met veel plezier en goesting in voor de Antwerse vzw Moeders voor Moeders. Zo beleven mama’s in nood toch ook even hun roze wolk-momentje. Want iedereen heeft recht op een warm gevoel, zeker tijdens de feestdagen.

erika - 2
erika - 1 erika - 2

Dauwke en ik zorgen sowieso voor leuke kerstcadeaus die, dankzij Moeders voor Moeders, rechtstreeks bij die gezinnen terechtkomen die het het hardst nodig hebben. Maar we willen JULLIE ook heel graag bij deze actie betrekken.

Hoe? Wel, je steunt de actie #mmvm (mundo melocotón voor moeders) door tussen woensdag 25 november en zondag 13 december in de deelnemende winkels enkele winterse artikelen uit de collectie te kopen. Hierdoor gaat er 1€ per stuk rechtstreeks naar Moeders vooor Moeders.

Volg de #mmvm-actie ook via de FB-pagina van Mundo Melocotón. Daar houden Dauwke en ik je op de hoogte van alles wat er achter de schermen gebeurt!

Doen jullie mee?

erika - 1

3 Comments

  1. Groooooote fan van mundo melocoton! Ik weet al wat ik voor ons mini-ventje onder de kerstboom ga leggen. En dan nog een goed doel steunen ook, top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.