Tadaaz! Hier scoor je de mooiste kerstkaarten.

tadaaz - 6

Half november. De kerstdagen lijken nog ver weg en toch komen ze ook alweer geweldig dichtbij. En dit jaar, lieve lezers, wil ik écht eens op tijd zijn met alles. Ho ho ho, nu al goeie voornemens en het nieuwe jaar moet nog beginnen. Sinterklaas moet zelfs nog komen.

Ik ga dus stoppen met uitstellen. De voorbereidingen voor Kerst en Nieuwjaar 2015- 2016 zijn bij deze officieel begonnen. Voilà, note to self.

Cadeautjes kopen: nu al. Waar het kan. Als ik iets tegenkom. Niet wachten tot de laatste week. Feestjes: beslissen wie, wat, waar, wanneer en hoe. Nu al. Niet als alles en iedereen al volgeboekt blijkt te zijn. En kerstkaarten maken en bestellen natuurlijk. Nu al. Niet pas de eerste week van 2016. Omdat je er zelf een hoop gekregen hebt en je je verplicht voelt om er terug te sturen.

tadaaz - 5 tadaaz - 1tadaaz - 2 tadaaz - 4 tadaaz - 1tadaaz - 1 (2)

En dat laatste werkpuntje IS ZELFS AL HELEMAAL IN ORDE! Check, check, dubbel check.
Ik heb dit jaar mijn kerstkaarten ontworpen en besteld bij Tadaaz. (Ik moet ze wel nog versturen.)

erika - 2

Tadaaz is een hele mooie webshop die (foto-)kaarten/uitnodigingen aanbiedt voor de belangrijke mijlpalen in het leven. Geboorte, doop, communie en huwelijk dus, maar ook voor andere fijne momenten zoals feestjes (om welke reden dan ook) én Kerst. Je kan er kiezen uit een hoop prachtige designs, meer dan 1000 originele ontwerpen die je nergens anders vindt. In heel uiteenlopende stijlen en in verschillende vormen en formaten bovendien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bladwijzer-kaartje of een kaart in de vorm van een want of een kerstbal? Hier en daar heb je zelfs de keuze voor een afwerking met zilver- of goudfolie of voor eco-papier.

Zodra je een ontwerp gekozen hebt, kan je de kaart razendsnel en super makkelijk personaliseren met je eigen foto’s en teksten. Uploaden, invullen en klaar. That’s it. De site is echt extreem gebruiksvriendelijk.

Daarnaast kan je bij het afronden van je bestelling ook nog een goed doel uitkiezen.

 , Make-A-Wish  

In ruil voor een kleine gift (0.10€ per kaartje) wordt het logo van dat goede doel dan op de achterzijde van je kaartjes gedrukt. Een mooie, warme extra, vind ik. Zeker met de feestdagen.

En oh ja, Tadaaz levert razensnel én mooi verpakt. Zo zijn je eigen kaarten ook al een klein cadeautje.

erika - 1

Overtuigd? Als je de CODE EVT10BL gebruikt, krijg je 10% korting op de volledige kerstcollectie van Tadaaz. (Geldig bij een bestelling vanaf 25 euro en t.e.m 31 december 2015.)

Veel ontwerpplezier!

3 Comments

  1. Wat is razendsnel verstuurd?
    Als ik die volgende week donderdag indien heb ik ze dan nog voor de feestdagen denk je?

    Grtjs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.