Run baby Run. The Bugaboo Runner.

buggys - 2

Wie mij ook maar een beetje kent, weet dat sporten- en zeker lopen- zowat in mijn DNA zit. Sinds mijn vroege jeugd maal ik op tijd en stond de nodige kilometers. Al is de regelmaat wel wat zoek sinds ik twee kinderen gebaard heb.

Maar bon. Sinds we de nieuwe Bugaboo Runner hier in huis haalden, is er alvast één excuus dat ik niet meer kan inroepen. Zelfs met een kind (één kind maar weliswaar) onder mijn hoede, kan ik nu perfect een rondje gaan joggen.

De Bugaboo Runner is even stylish als de rest van de Bugaboo-familie, edoch veel lichter en wendbaarder. Hij vangt de schokken van het lopen zonder problemen op. En een speed-control rem over het gehele handvat zorgt ervoor dat je je snelheid met beide handen kan aanpassen.

buggys - 5buggys - 8buggys - 1 (1)

Ook interessant: als je al een gewone Bugaboo hebt, kan je opteren voor de uitbreidingsset. Zo bevestig je heel simpel je eigen Bugaboo-stoel op het frame van de Bugaboo Runner. Goedkoper én plaatsbesparend.

Meer info over Bugaboo? Hier!

6 Comments

  1. amaai tof, ik zou dat eigenlijk wel eens willen testen als de baby iets groter is (voorjaar ofzo), kan dat eigenlijk? Ik beschik al over een gewone bugaboo (cameleon)

  2. Heb je deze Runner toevallig nog staan en zin in verkoop? Laat zeker wat weten in dat geval! (Wordt niet meer gemaakt, hopeloos op zoek…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.