Happy Mama gekocht? Dan maak je kans op een mooi pakketje van Galenco.

Moeders, vaders, aanverwanten. Ik heb een mooie beloning in de aanbieding voor al wie mijn boek HAPPY MAMA al in huis gehaald heeft. Of van plan is om dat op korte termijn te doen…

zomer2015 - 1

Share een leuke/originele foto van (jezelf? je kind? je baby? én) het Happy Mama-boek via Facebook of Instagram, met de hashtag #happymama. En vergeet me zeker niet te taggen! (Voor diegenen die niet into social media zijn: een mailtje met de foto naar info@erikavantielen.be is even goed!)

Ik pik er dan op mijn verjaardag, 17 september, 1 winnaar uit. En die krijgt bovenstaand toppakket van Galenco opgestuurd. Inclusief: Reinigingswater, badmelk, massageolie, luiercrème, herstellende luierzalf én de blauwe wonderdruppels van Opticalmax. Hupla.

3 Comments

  1. Aha! Zo’n post zette ik gisteren al spontaan op instagram, zonder dat er iets te winnen viel 😉 je boek leest vlot en is super herkenbaar, zeker wat een tweede zwangerschap betreft! Blij dat ik het van mijn man @dailybits kreeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.