Crazy X-mas Giveaways: #2 La Belle Histoire

?????

De feestdagen zijn een tijd van overvloed. Niks mis dus met nog een giveaway. Deze keer neem ik je mee naar de wondere wereld van Isabelle en haar La Belle Histoire. Een webshop waar- je kan het misschien al raden- elk product een mooi verhaal heeft. Van een lokaal geproduceerde theemuts, over een duurzaam rompertje voor je baby tot ecologisch speelgoed waarbij elk stukje van de verpakking een doel heeft. Dat soort histories. Fijn toch? Vooral omdat die filosofie een enorm uiteenlopend én origineel aanbod voor zowel mannen, vrouwen als kinderen oplevert. Een aanbod dat je bovendien nog eens kan personaliseren als je dat wil. U got me, dé ideale spullen om cadeau te geven. Nu met de feestdagen uiteraard of later voor een andere gelegenheid. Hier alvast een kleine selectie:

Gaensehaut gefuellt 300dpi

Body_dog_set  mand-free jeu-societe-echecs-jouets-libres-z

toiletry bag - group (Medium)Valisette_Tigre

phpThumb_generated_thumbnailjpg

Opgepast, bestellen bij La Belle Histoire kan deze gevolgen hebben:

tuin - 8tuin - 1 (1)tuin - 7tuin - 5tuin - 1 (2)tuin - 1

Maar als zotte kindjes geen bezwaar zijn, doe dan zeker mee aan de tweede Crazy X-mas Giveaway en maak kans op een La Belle Histoire-pakketje met daarin een toiletzak-badmuts en een supercool T-shirt naar keuze. Hoe? Laat hier in de comments weten wat jouw favoriete artikel is uit het La Belle Histoire-aanbod. Vergroot vervolgens je winstkansen door ook fan van ons te worden op Facebook (ErikaLabellehistoire) en deze blogpost te delen via je eigen pagina. Of volg ons op Instagram (Erika, Labellehistoire) en repost daar de wedstrijdfoto met de hashtaq #Labellehistoirederika. De winnaar wordt volgende week, op dinsdag 23 december bekend gemaakt. Succes!!

22 Comments

 1. Wauw! Super fijne spulletjes! Vooral het bodyke en tshirtje met het hondje vind ik fantastisch! Toffe blog Erica! Groetjes, Eline

 2. heeeeeeeel moeilijk kiezen wat mijn favoriete artikel is van La Belle Histoire!! alles van Coq en pâte uiteraard, want het zijn Lene’s geboortespulletjes (vooral de tijger dan) , maar het zelfgemaakte leeskussen met de safaridiertjes is erg erg leuk, (met bijhorend kersenpitje..), voor de oudste dochter Leonore

 3. Hier superfan van de gorilla van coq en pate. Onze kleine Berre is soms een echt aapje (tevens mama’s favoriete dier natuurlijk). Hij heeft het boekentasje van de gorilla om naar de kribbe te gaan 🙂

 4. Leuke ontdekking! Jouw blog en shop van la Belle histoire 🙂
  Ik ben grote fan van houten speelgoed, en het houten bowlingspel lijkt me super! Doe ook via instagram mee, en volg jullie graag!

 5. Hallo, De T-shirts zijn super leuk, mijn favoriet is de tijger ! Ik heb zelf twee zoontjes die er dol zouden op zijn. Voor mezelf zie ik wel graag de leuke broodmand met de fluo oranje lijn.

 6. Oh die t-shirts zijn super! En zo een klok zou ook goed passen in de kinderkamer hier!

 7. Zo’n leuke spulletjes!

  Als juf van het eerste leerjaar en mama van een dochtertje in het eerste leerjaar vind ik het leeskussen wel super!

  Groetjes,
  Lien

 8. Moeilijke keuze, want erg mooie dingen heeft Isabelle in haar assortiment. Als ik echt moet kiezen dan zou ik zeggen het leeskussen:-) die zijn ook erg mooi!

 9. Oh!! Weer zo’n leuke actie! Mag een fiere papa ook deelnemen voor zijn zoontje? De keuze is moeilijk, maar als ik toch een favorietje mag noemen dan zal het de klok met de leeuw zijn. Mooi, stijlvol, niet te druk van print en toch een eye-catcher. Heel mooi voor op een babykamertje. En waarom precies de leeuw, wel de naam van ons zoontje is Lenn en de betekenis van zijn naam is stoere dappere leeuw, dus is wel passend 😉 De oorbellen “hangertje bloemen” zou ik dan weer uitkiezen voor mijn vriendin. Omdat die heel mooi bij jaar nieuwe jurkje zouden passen 😉

 10. Jouw blog is een echte ontdekking! een leeskussen voor mijn dochter die boeken verslindt zou een geweldig cadeau zijn!!

 11. ik heb twee favorieten: de rode klok ‘vos’ en het ecologisch valiesje met tijgerprint! opnieuw zeer mooie webshop (en oja: waren de opbergmanden groter geweest, ik had ze direct besteld!)

  • Hoi Katrijn,

   De zelfgemaakte opbergmanden zijn wel redelijk groot (zo’n 55-60cm hoog :-)). Dus als je op zoek bent, laat gerust weten (en als je nog groter wil, dan lukt dat misschien ook ;-)). Groetjes,
   Isabelle (La Belle Histoire)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.