Erika presenteert: Albelli.

Dat onze reis naar Canada afgelopen zomer memorabel was, had je vermoedelijk al wel begrepen. De eerste indrukken deelde ik in juli en augustus via Instagram. De full story en een hoop extra beelden vind je (de komende weken) op de blog. Maar dat is enkel het digitale verhaal natuurlijk. Om nog langer na te genieten, maak ik van onze mooiste reizen ook een écht fotoalbum. Ja hoor, op papier en al.

Oké, het is even doorbijten. Je moet foto’s selecteren en organiseren. Een cover en wat kleurtjes of andere extra’s kiezen. Wat tekst toevoegen eventueel. Maar eigenlijk is jezelf zover krijgen om eraan te beginnen de allermoeilijkste stap. Wat volgt is poepsimpel. Via de software van Albelli bijvoorbeeld. Die is in no time gedownload en heel erg intuïtief. Je hoeft heus geen uitgebreide manuals te doorworstelen. Ook de bestelling zelf loopt supervlot. En het belangrijkste van al: de kwaliteit van je fotoboek is top. Héél erg top zelfs.

Albelli geeft je bovendien, naast de printversie, ook een online-versie van je album! Die kan je in 1 klik delen met wie je maar wil.

Zelf eens uitproberen? Met de code ERIKA20 krijg je 20% korting op je bestelling. (Geldig op alle producten, exclusief verzendkosten. Nog tot eind 2017.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.