Erika experimenteert: de nieuwe website van Hippe Schoentjes.

Hippe Schoentjes, een waar online schoenen-, sokken- en tassenparadijs voor kinderen en hun mama’s,  bestaat al langer dan vandaag. Maar de website is sinds kort compleet vernieuwd. Als in: on-her-ken-baar veranderd. En dan nog wel in ongelooflijk positieve zin. Ha!

Navigeren door de site? Zoeken op maat, voetlengte, merk, kleur of stijl? Makkelijker dan ooit! En dan zijn er nog een hele hoop gloednieuwe features!

hippe - 1

 

Winkelen bij Hippe Schoentjes new style, samengevat in 5 stappen:

1. Meet de voeten van je sloebers. (Alle schoentjes worden netjes opgemeten, dus als je de voetlengte van je kinderen kent, passen de bestelde schoentjes altijd!)

2. Maak een account aan. Voer je kinderen en hun voetlengte in. (Vanaf nu krijg je als ‘vaste’ klant sowieso altijd 5 procent korting!)

3.  Maak per kind je keuze. Een kijkje in het nieuwe Lookbook kan misschien helpen. (Wat je ook kiest, het resultaat is altijd stylish, kleurrijk en speelplaats- of crèche-proof!)

4. Twijfelgevallen of gevallen die je nog wil/moet uitstellen, zwier je gewoon op de wishlist. (Uitstel hoeft geen afstel te zijn!)

5. Denk ook even aan jezelf en check de mama-toppers pagina. (Cause we are worth it dedju! ;))

hippe - 1 hippe - 2
hippe - 3

Ik ben deze keer overstag gegaan voor deze fijne exemplaren van HIP en van Stones and Bones. Een paar voor elk van de boys en jawel, ook eentje voor mezelf. Ziedonsgaanziedonsgaan!

blogpics - 8blogpics - 19blogpics - 18blogpics - 39blogpics - 50

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.