Hip (terug) naar school, met dank aan Kids with Flair.

1 september. Veraf en toch ook alweer geweldig dichtbij. En hoewel de zomervakantie voor mijn part nog ééuwen mag duren, denk ik stiekem toch al een beetje aan wat erna komt. Want de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar 2016- 2017 wordt een hele bijzondere voor ons gezinnetje. Grote Finn begint aan de laatste kleuterklas en kleine Rowen gaat het instapklasje onveilig maken. Twee kinderen op school. Mijn beide hartendiefjes met hun rugzakje de speelplaats op. Ik vind dat toch wel een major mijlpaal in mijn mama-bestaan. Baby- en peutermoeder af. Voorlopig. Of voor altijd. Echt, ik krijg er nu al een krop van in de keel.

Soit, ik ben dus al begonnen met de voorbereiding van de eerste schooldag. Over de juiste kleertjes moet ik nog eens nadenken, maar de essentie ligt hier al netjes klaar: rugzakjes, brooddozen én drinkflessen. Aan hun accessoires zal het dus zeker niet liggen.

kids - 4 kids - 6 kids - 15 kids - 18

Ik shopte alles bij Kids With Flair. Al langer één van mijn favoriete webshops. Hun ‘Back to School’-assortiment is ridicuul groot. Boektentassen en rugzakken voor peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar. Een ruime keuze aan drinkflessen, brooddozen en snackdozen. Maar ook pennenzakken, kaften en zwemzakjes.

En als je bestelt voor 18u, heb je alles morgen al in huis. 

kids - 14 kids - 11kids - 1
(De zwembroekjes zijn van Mini Rodini en komen van bij Confetti Kinderboetiek!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.