Erika experimenteert: Yoga Time!

Ik ben zot van yoga. Al van lang voor de hype. Maar het lukt me steeds minder om lessen te volgen. Te ver uit de buurt, te weinig tijd. Daarom ben ik wáánzinnig blij met Yoga Time. Yoga Time is het yoga-platform van Jozefien Scheepers. Ze geeft al langer les in Deurne, Dendermonde en Brasschaat. Maar eigenlijk is het haar doel om mensen volledig onafhankelijk te maken in hun yogabeoefening. Ze wil jou en mij dus helpen om thuis aan de slag te gaan en yoga zo op een heel natuurlijke manier in ons leven te integreren.

mamenpap - 1

Zeer binnenkort wordt haar lessenpakket nog stevig uitgebreid, maar de basis staat vanaf vandaag online. Zo kan je je nu al inschrijven voor een reeks Yoga at your desk (2,99 euro per maand). Dé ideale power break, waar je bureau ook staat. Het enige wat je nodig hebt, zijn 5 minuten tijd én een stoel. Je kiest zelf het lichaamsdeel dat je wil inspannen/ontspannen en je niveau.

Jozefien praat de korte filmpjes op een fijne, rustige manier aan elkaar en slaagt er wonderwel in om je kort even mee te nemen naar een andere wereld.

Aanrader! Zeker voor beginnende yogi’s en stresskiekens (en -hanen).

2 Comments

  1. Ik heb het een keer geprobeerd maar het maakte me zenuwachtig in plaat van rustig. Misschien moet ik het nog eens proberen… Nu dat ik kinderen heb komt die rust misschien wel van pas!

  2. Ik zoek al lang iets om yoga thuis te kunnen doen. Dus misschien wel de moeite waard om te bekijken! Thanks voor de tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.