Erika experimenteert: ProNails Protect & Peel behandeling.

Ik spendeer met plezier het nodige geld aan wellness en massages, maar naar een ‘gewoon’ schoonheidsinstituut ga ik zelden of nooit. Laat staan dat ik tijd vrijmaak om mijn nagels te laten doen. Zogezegd geen geduld voor. Nochtans vind ik verzorgde handen belangrijk en ben ik dikwijls jaloers op de prachtige nagels van andere vrouwen. Tot ik, zoals nu, het aanbod krijg om een specifieke behandeling uit te testen. Dan hap ik uiteraard wél toe.

En laat ons eerlijk zijn, de Sopolish Protect & Peel van ProNails is voor mij niet eens een luxebehandeling. Eerder een absolute noodzaak. Zie deze behoorlijk afzichtelijke VOOR-foto. Kindernageltjes zijn het. (Ik denk altijd dat ik mijn nagels zélf wel wat toonbaar kan maken, maar dat is en blijft een illusie.)

blog - 2

Er zijn verschillende salons die de Sopolish Protect & Peel behandeling aanbieden (zeker ook eentje in jouw buurt!). Ik ben bij de super lieve Chayenne in Halle-Zoersel geweest. En dat bezoekje verliep bijzonder gesmeerd. Na een uurtje gezellig vijlen, lakken en kletsen stond ik weer buiten. A lot more stylish dan ik binnen was gegaan.

blog - 5 blog - 4

Concreet:

  • De nagel wordt verzorgd dankzij een voedend en herstellend serum dat onder de Vital Nail Skin wordt aangebracht.
  • De nagellak blijft in principe minstens 14 dagen perfect zitten.
  • Daarna verwijder je de lak in amper een paar seconden. Gewoon afpellen die handel!
  • Na het verwijderen van de Sopolish Protect & Peel breng je best nog 2 weken dagelijks het Vital Nail Serum aan. Want de intensieve herstelkuur duurt zo’n 4 weken.

Toch zelf aan de slag gaan? De nieuwe zomerkleuren van ProNails zijn heerlijk (mooi)!

blog - 1

2 Comments

  1. Klinkt heerlijk maar vrees ervoor dat dat bij mij 14 dagen blijft zitten … zo’n gellish zou dat ook doen bij mij dus niet, nog geen twee dagen helaas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.