Erika presenteert: Souplesse oblige.

souplesse - 3

Ik ben zot van yoga. Sterker nog: ik kan niet zonder. Al van lang voor de hype. Het is mijn eerste inspanning van de dag. Altijd. Tenzij de kinderen daar anders over beslissen. (Al doen ze soms ook gewoon mee en kruipen ze bijvoorbeeld onder mij door tijdens een downward facing dog.)

Een ademhalingsoefening, een paar zonnegroeten en een reeks poses. Meer heb ik niet nodig om fit en content aan mijn dag te beginnen.

En hoewel het minder evident is dan vroeger, probeer ik ook hier en daar nog wat lessen en workshops mee te pikken. Fijn als je dan (én thuis) je practice kan doen in een comfortabele, maar evenzeer elegante outfit.

Ik hou het meest van een strakke legging (driekwart of lang) in combinatie met een soepel vallend topje. En zelfs al vind je tegenwoordig yogaspullen in heel wat mainstream winkels, het blijft toch nog serieus zoeken naar écht mooie en bijzondere leggings. Ik vind mijn gading meestal online. Bij Souplesse Oblige bijvoorbeeld, de webshop van Heidi Wittevrongel. Zij verkoopt stijlvolle dans – en yogakledij.

De legging die ik hier draag is van het merk DEHA en voelt aan als een tweede huid. Very comfy dus, maar zeker ook strak genoeg. En bovendien gaat ie cellulitis tegen.

souplesse - 1
souplesse - 2

 

Zelf shoppen bij Souplesse Oblige? Surf snel naar de webwinkel of ga een kijkje nemen in Antwerpen. De pop-up shop in het Grand Bazar Shopping Center is onderdeel van de Nieuwe Natie en blijft nog open tot 03/01/16. (Daarna kan je terecht in de showroom in Deurne.)

Bij vermelding van de kortingcode EVTblog krijg je trouwens een mooie korting van 10 procent. Zowel online als in de pop-up. (Ook geldig op alle actieartikelen én bruikbaar tot 03/01/16).

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.