Erika presenteert: Chat Mechant. De FW15 collectie en de pop-up shop, dit weekend in Genk!

Dit weekend opent het hippe kids en teens kledingmerk CHAT MECHANT een leuke en vooral bijzonder tijdelijke pop-up store in The Box in Genk. Allen dus als de razende bliksem daarheen om de gewéldige FW15 collectie te ontdekken!

chat - 1

Waar?

The Box
Vennestraat 127
3600 Genk

Wanneer?

Enkel dit weekend! Op vrijdagavond 16 oktober van 17 tot 22u. En op zaterdag 17 en zondag 18 oktober van 10 tot 18u.

Help! Ik kan niet dit weekend!

Geen paniek. Er is ook een webshop van Chat Mechant!

Meer info over Chat Mechant en de nieuwe collectie?

Het Belgische label CHAT MECHANT brengt kindermode die nét dat tikkeltje anders is. Een origineel kleurenpalet, grappige dieren gecombineerd met architecturale prints in uiterst zachte materialen vormen de ingrediënten van een eigenzinnige collectie. Trends zijn niet aan de orde bij CHAT MECHANT. De ontwerpen worden gedreven vanuit liefde voor high-end quality en zijn bijgevolg uiterst play proof. 

De wintercollectie is een unieke mix van speelse chic: schattige plooirokjes in crocoprint, hoodies in diep oranje, aaibare (gematelasseerde) grafische jerseyjurkjes, t-shirts met eigenzinnige dierenprints en coole pantalons in indigo crocoprint.

CHAT MECHANT draagt fair fashion trouwens nauw aan het hart. De collecties worden gemaakt in Portugal, onder sociaal economisch ethische werkomstandigheden.

chat - 1

Oprichtster en ontwerpster Sofi Lemmens stamt uit een creatief nest. Als kind van een architectenfamilie is ze altijd geprikkeld geweest door kleur en vormgeving. Uiteindelijk koos ze voor de wetenschap en behaalde ze haar artsendiploma. Maar de creative bug bleef haar achtervolgen. Wat begon als een zoektocht naar kwalitatief goede dekbedovertrekken, die gemakkelijk in onderhoud zijn voor haar kinderen, is uitgemond in het ontwerpen van een volwaardige kindercollectie. Dat Sofi een drukbezette duizendpoot is, valt niet te ontkennen. Het runnen van haar label CHAT MECHANT combineert ze met haar job als dokter. Daarnaast is ze ook fulltime mama van vier kids, die bovendien de eersten zijn om haar nieuwe ontwerpen uit te testen. De gelukszakjes!

Wat vinden wij ervan?

Wij zijn grote fans van de look (die prints! die kleuren!). En de feel. Want wat een zalig aangename en kwalitatief superieure stofjes. Finn zou z’n hoodie zelfs ‘s nachts willen aanhouden.

chat - 1chat - 4 chat - 5 chat - 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.