My Bsit rocks!

Niet dat ik een moeke ben dat niet meer buitenkomt sinds ze kinderen heeft. Maar eerlijk is eerlijk, ongebreideld feesten zit er niet zo vaak meer in. Enerzijds omdat ik die behoefte veel minder heb dan vroeger, anderzijds omdat het praktisch een hele opgave is. Ik kies mijn festivalweides en -momenten dan ook met zorg uit tegenwoordig. En na een paar zomers zonder Werchter, was de nood toch wel errug hoog dit jaar. Heel fijn dus dat ik, dankzij de hulp van Bsit, een dagje compleet loos kon gaan. Kindjes veilig bij een warm aanbevolen babysit uit de buurt. Goeie communicatie in de loop van de dag, geen zorgen, alleen maar genieten.

Bsit is een geweldige app. Van Belgische origine trouwens, maar niet langer alleen in België. Makkelijk en compleet. En ik had ‘m eigenlijk al véél vroeger moeten ontdekken.

Of je nu weken op voorhand, last-minute of op vaste basis een oppas zoekt, het lukt allemaal via de Bsit app. Ouders en babysitters worden met elkaar in contact gebracht, ervaringen van andere ouders en babysitters worden gedeeld zodat het vertrouwen in elkaar zo groot mogelijk is én ook financieel werkt het poepsimpel. Je registreert je, kiest de formule die bij je past, beslist hoeveel je je babysit per uur wil betalen en afrekenen doe je cash of online. Ook de verzekering voor beide partijen is meteen netjes geregeld.

Verbaast het je dat ik Pukkelpop ondertussen ook al in mijn agenda heb gezet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.