Finn wordt 6 jaar! Tijd voor een tropical party (of twee).

Twee feesten heeft ie al gehad. Een derde komt er nog aan. Wéér met fijne mensen, mooie decoratie en lekkere taart en al. Nee, de 6e verjaardag van ons oudste kind laten we hier niet bepaald onopgemerkt voorbijgaan.

Studio Lala en ik, dat is al een paar jaar een topmatch. Creatief lijken, zonder het echt te hoeven zijn. He-le-maal mijn ding!

Ook de piñata moest er dit jaar opnieuw bij zijn. Op uitdrukkelijke vraag van het feestvarken. Handgemaakt door Lisa van Het Roze Waterpaardje. Levert echt zalige momenten op zo’n ding!

Eén taart wijkt wat af van het tropical thema. Dat komt omdat de jarige de laatste weken ook een obsessie voor bmx ontwikkeld heeft. Beide prachtexemplaren én de cupcakes zijn alleszins van de hand van mijn getalenteerde vriendinnetje Sofie’s toertjes.

Zelf een feest in aantocht? Ik mag een exemplaar weggeven van het extreem inspirerende Feest!-boek van Studio Lala. Laat in de comments even weten voor welke party je nog ideetjes zoekt en dan is het boek misschien wel van jou binnenkort. 

Ik maak de winnaar op 30 augustus bekend, via mijn FB-pagina.

19 Comments

 1. Ik kan zo’n boek wel gebruiken, want op 3 december zou ik een babyborrel uit mijn mouw moeten schudden in een kleurenthema. En daarna in januari de derde verjaardag al van de kleinste. Daarna dan weet alle volgende verjaardagen die ik graag in thema organiseer… zoals alle voorgaande jaren trouwens.

 2. Ik zou dat ook wel graag willen hebben, zit volgend jaar met een Plechtige Communie en alle leuke ideeën zijn zeker welkom om dit tot een tof feest te maken (zoals hij het noemt een feest voor naar het eerste Middelbaar te gaan :-))) )

 3. O ziet er super leuk uit. Ik zou graag een verassingsfeest willen organiseren in september en daar zou dit boek heel goed bij van pas komen voor een extra wow effect.

 4. Hey Erika,
  Ik ben net mama geworden van Leon en de tweede verjaardag van grote broer Kamiel komt eraan. Met de handen meer dan vol en toch een leuk feestje willen voorzien kan ik dit boek goed gebruiken!

 5. Op 6 december (!) wordt onze dochter Jade drie jaar… En mama kan wel nog wat inspiratie gebruiken voor een thema! Fijne verjaardag Finn! X

 6. Ik ben degene die de voorbije week massaal veel hits opleverde op je blog onder de zoekterm “feest erika, verjaardagsfeest Erika van tielen, feest vieren Erika”, haha! Gewoon omdat ik onthouden had dat er hier leuke dingen stonden en omdat de jongste 1 jaartje werd het voorbije weekend. Ik kan het boek wel gebruiken! Want er komt (ooit wel, echt waar) een trouwfeest aan. X!

 7. onze kleine Mil gaat in september voor het eerst naar school en wordt in december 3 dus daar kan ik alvast wat inspiratie voor gebruiken… het kleine mannetje is dol op auto’s en bijgevolg uiteraard op bliksem mc queen maar ook dieren en superhelden zijn erg in trek 😉 het leuke boek van studio Lala zou mij al aardig op weg kunnen helpen om alles in goede banen te leiden 🙂

 8. Graag nog wat “Dino en vanalles in de groene tinten-thema” tips! Dit voor het feestje van mijn zoontje Cas die in september 6 wordt! <:o)

 9. Hiep hiep hoera!!!
  Het boek zou heel goed van pas komen voor Lucas zijn knallende 5de bday party! Roar Dino time!

 10. Hier moeten er binnenkort verjaardagsfeestjes georganiseerd worden voor Thibeau die 8 wordt en Alexia die er al lang naar uitkijkt om eindelijk 6 te worden. Langs de ene kant zijn de Cars, piraten, spiderman, batman thema’s al gepasseerd voor de stoere bink; en voor de lady in da house zijn de Frozen, unicorn en prinsessen feestjes ook al afgevinkt. Dus op zoek naar hippe, coole thema’s die toch stoer en lief tegelijk zijn 🙂

 11. Volgend jaar een feestje voor de 1ste communie van mijn oudste kapoen, dus alle tips en ideetjes zijn meer dan welkom! Dit boek is ziet er alvast een goeie bron van inspiratie uit

 12. Mijn oudste dochter wordt 5 in september en we geven het allereerste kinderfeestje. Dit boek is dus zeker welkom.

 13. Gelukkige verjaardag Finn!
  Oh, dat zou ideaal zijn als inspiratie voor de eerste communie van mijn zoon Lars!

 14. Ik wil graag onze strandburen overtreffen met een feestje aan onze cabines! Zij blazen mij telkens omver met hun kookkunsten, ik wil hen op een andere manier verrassen. ⛱

 15. Zo’n boek met handige tips zou zeker welkom zijn om de eerste verjaardag van mijn zoontje in januari onvergetelijk te maken! Alle inspiratie is welkom!

 16. Welk feestje eerst? Het moeilijkste vind ik de winterfeestjes: Cies en Seth verjaren beiden in de winter dus steeds een drukte van jewelste in huis (weliswaar een leuke gezellige drukte) maar dus iedere tip kan ik wel gebruiken – ben al paar maanden aan het denken over nieuw concept maar nog steeds geen plan – inspiratie dus altijd welkom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.