Erika presenteert: Studio Lala.

Screen Shot 2015-05-21 at 13.17.19

Ine Brands, mama van twee, doet in onvergetelijke momenten. Met haar Studio Lala geeft ze ouders én hun kinderen de juiste tools om elk feestje te voorzien van een stevige wow-factor. Hiervoor ontwierp ze een collectie van feestprints die gepersonaliseerd kunnen worden, helemaal op maat van het feestvarken. En daar kan je dan vervolgens zelf mee aan de slag. Alleen of met de hulp van je kiddo’s.

Maar Studio Lala is véél meer dan een webshop. Ine leert ohhhs en ahhhs aan via workshops, werkt feestjes uit op maat en deelt tips met Lala Lovers via haar blog. Een totaalconcept dus, geen verkooppunt van losse producten.

Een concept ook dat zowat op mijn lijf is geschreven (ja ja, geef het maar toe Ine!). Zoals ik hier al een paar keer laten vallen heb, ben ik immers niet bepaald een natural born DIY’er. Maar wat blijkt, dankzij Studio Lala kan ik toch geweldig goed doen alsof. Ine zorgt met haar concepten en prints echt voor zo’n goede basis, dat zelfs iemand met twee linkerhanden de prachtige feestdecoratie niet meer kan verknoeien. En omdat je zelf voor de afwerking zorgt, haal je er alsnog die zalige doe-het-zelfvoldoening uit.

lala - 1 lala - 2 lala - 3 lala - 4

Nog niet 100 procent overtuigd?
Pinterest/ Facebook/ Instagram/ Youtube

In augustus komt Ine trouwens een sweet table maken voor het verjaardagsfeestje van Finn. Ik ben nu al rázend benieuwd!

2 Comments

  1. Ziet er heel leuk uit ! Ik ben ondertussen een lala-lover …
    De verjaardagsfeestje van mijn twee zoontjes zijn voor dit jaar al achter de rug, maar we onthouden het zeker !

    Veel succes ermee
    Mieke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.