2 Comments

 1. Ik vraag me af of dit een gesponsorde post is, of gewoon écht je mening? Ik lees je blog graag, maar vraag me dit eigenlijk bij negen op de tien van je berichten af. En dat vind ik jammer, want ik lees niet graag advertenties.

  • Dag Lore,

   Fijn dat je de blog graag leest! Ik hoop dat je dat blijft doen.

   Het is absoluut geen geheim dat ik af en toe samenwerkingen aanga. Omdat ik vind dat ze ‘kloppen’. Omdat ik hoop dat ze jullie inspireren. Meestal zijn het samenwerkingen met kleinere merken, organisaties of webshops. Af en toe ook met grotere. De return die ik krijg, geef me ademruimte om ook eigen, volledig onafhankelijke content te maken. Want geloof me, een blog onderhouden, is heerlijk, maar vraagt behoorlijk wat tijd en energie. Want ik leg de lat hoog qua content en fotografie.

   Nu, om op je vraag te antwoorden. Wat ik schrijf is écht mijn mening ja. De spullen die ik tip, zijn écht mijn ding ja. Of het ding van mijn kinderen. Ik sla vaker aanbiedingen af dan dat ik ze aanneem. En ik ben positief over de samenwerkingen die ik wel belicht omdat ik ze anders nooit zou aangegaan zijn. Hoeveel geld of wat voor return er ook tegenover mag staan. Mijn integriteit bewaak ik voor de volle honderd procent.

   Mijn blog is bovendien mijn ‘kindje’. Ik doe ermee en zet erop wat ik leuk/boeiend/mooi vind en waarvan ik hoop dat zoveel mogelijk mensen het ook leuk/boeiend/mooi vinden. Maar als het je ding even niet is, even goeie vrienden. Dan skip je deze post en kan ik je bij een volgende hopelijk wel weer warm maken.

   Groetjes en fijne dag!
   Erika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.