Erika experimenteert: Lilies.

Lies Franckaert is geen doordeweekse schoonheidsspecialiste. En haar zaak Lilies is geen klassiek schoonheidssalon. Dat zag en voelde ik meteen toen ik de praktijkruimte op het Antwerpse Zuid binnen wandelde.

De setting, de kleuren, de geur. Haar zachte stem, het tempo waarop en de toewijding waarmee ze de handelingen uitvoert, … Alles voelt zo ongelooflijk goed. Omdat zij jou zo ongelooflijk goed aanvoelt. 

Lies gaat ervan uit dat je je uiterlijk niet kan loskoppelen van je innerlijk. De conditie van je huid verraadt veel over je mentale en fysieke gezondheid. 

De gelaatsbehandeling (met massage) is dus maar een onderdeel van haar werk. Ze creëert een eigen universum. Een kader ook om eens écht tijd voor jezelf te maken. Om bewust met je lichaam en de verzorging ervan om te gaan. Ze gaat op zoek naar je pijnpunten. De letterlijke of de figuurlijke. En bij diepere blokkades verwijst ze je graag door naar specialisten in de reguliere of de alternatieve geneeskunde.

Ik kwam alleszins van een andere planeet na anderhalf uur in haar handen. En terug op aarde heb ik nog de rest van de dag nagenoten. En liefde gevoeld.

Ik ben nochtans geen zweverig type hoor.

Lies werkt heel bewust enkel met producten van Alqvimia. Omdat het merk haar visie helemaal deelt.

Alqvimia richt zich op het maken van verzorgingsproducten uit de krachtige, actieve stoffen van planten en bloemen. De producten focussen op herstel, het activeren én het optimaliseren van de werking van lichaamseigen processen. Kwestie van de natuurlijke schoonheid te stimuleren en te accentueren. Mooi toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.