(Terug) naar school met JBC.

Het zomert nog lekker na dezer dagen, maar dat neemt niet weg dat ik stiekem al geniet van de nieuwe herfstcollecties. Zo heb ik voor mijn jongens net een paar topstuks gescoord bij JBC. Veel merken daar, en minstens evenveel verschillende stijlen. Allemaal Belgisch wel, en allemaal van topkwaliteit.

Voor de grootste speelvogels is er bijvoorbeeld de Rainbow City Warriors collectie. De fans van kleur en gezonde zottigheid zitten dan weer goed bij Walter Van Beirendoncks ZulupaPUWA. En heb je het liever wat klassieker, dan is de zachte stijl van Hampton Bays jou ongetwijfeld op het lijf geschreven.
Bovendien vind je nergens een groter Studio 100-assortiment. (Niet helemaal my cup of tea, maar laat dat vooral geen bezwaar zijn!)

The time (to shop) is now trouwens. Want je krijgt 10 euro korting per aankoopschijf van 50 euro op de back to school kindercollecties!

jbc - 2jbc - 5jbc - 4jbc - 3

#gogogojbcteam

3 Comments

  1. Leuk die blauwe bedrukte sweater die zou ik ook meteen willen gaan halen !!!
    Je jongens goeie eerste schooldagen gehad?! 🙂

  2. Zo zal dat bij vele zijn 😉
    Hier traantjes heeeeel veeeeel traantjes maar tegen volgende week zal de aanpassing wel rond zijn en zal het voor mij ook makkelijker zijn om hun bij hun juf achter te laten want dat steekt toch een beetje (hard) in mijn moederhart !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.