Doe mee aan de French Overseas Experience Awards en win je droomreis!

guadeloupe - 1

 

Tahiti en zijn eilanden, Nieuw-Caledonië, La Réunion, Saint-Martin, de eilanden van Guadeloupe, Martinique en Frans-Guyana. 7 exotische droombestemmingen. Maar! Als je nu écht moet kiezen, waar hebben ze dan volgens jou het allermooiste landschap, de coolste sportactiviteit, de beste gastronomie, de mooiste logies of de meest verrassende lokale ontdekking?

guadeloupe - 1

7 bloggers trokken vorig jaar elk naar een ander overzees gebied en proberen je keihard te overtuigen om voor ‘hun’ bestemming te kiezen. Zo pleit ik bijvoorbeeld énorm hard voor Guadeloupe. En daar gebruik ik zelfs bewegende beelden voor. Ha!

guadeloupe - 2 guadeloupe - 1

Lees alle getuigenissen, stem voor je favoriet en… maak kans op een reis voor twee naar één van de 7 tropische paradijzen. Hoe vaker je stemt, hoe groter je winstkansen…

Succes!!

guadeloupe - 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.