X-mas in the city! Met Quinny.

zondag - 1

Wij wonen in suburbia, pal tussen de stad en den buiten. En hoewel we vaak de rust opzoeken, kan ik de stedelijke vibes ook niet al te lang missen. Winkelen, koffie drinken, een restaurantje meepikken,… ik haal daar echt energie en inspiratie uit. En als de kinderen erbij zijn, gaat tegenwoordig ook de Quinny Yezz Air steevast mee. Een belachelijk lichte, super wendbare en makkelijk/compact opvouwbare buggy.

Eén die het ongetwijfeld ook perfect gaat doen als we nog eens een vliegreis maken binnenkort. Dankbaar bagagepersoneel (omdat de buggy niks weegt), dankbare kinderen (omdat ze door het ademende materiaal van het zitje niet extra gaan zweten bij warme temperaturen) en dankbare ouders (omdat je weinig tot niks aan mobiliteit hoeft in te boeten) gegarandeerd.

zondag - 3zondag - 9zondag - 6                    zondag - 8zondag - 11

Quinny heeft trouwens nog veel meer praktisch gerief in huis. Al hun buggy’s en kinderwagens zijn gemaakt voor ouders en kinderen in the city. Onder het motto: Live, work and play.

2 Comments

  1. Ziet er super licht uit! Alleen kan je er precies geen zakken ofzo aan hangen? Want dat vind ik altijd handig dat je ook dat niet nog moet dragen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.