Erika presenteert: SONOS Play: 1.

sonos - 1

Bij een mooie zomeravond in onze tuin hoort uiteraard goed gezelschap en een fijne selectie food & drinks, maar ook de juiste soundtrack vind ik behoorlijk essentieel. En na veel te lang knoeien met kleine radiootjes en het heen en weer sleuren van laptops, hebben we ein-de-lijk een deftige oplossing gevonden voor dat muzikale element: de Sonos PLAY:1. Met dit leuke boxje hebben we nu glasheldere muziek op ons terras, zonder gedoe met (verleng)snoeren of zwaardere toestellen. Want de Sonos Play:1 weegt amper 2kg en is helemaal draadloos, op 1 kabel met een stekker na. Die moet je gewoon in het stopcontact steken.

Om dit toestel (of gelijk welk ander SONOS-toestel) te gebruiken, moet je wel eerst de (gratis) Sonos-app installeren. Die geeft je- via een willekeurige smartphone, laptop of pc- toegang tot je volledige muziekbibliotheek, streamt al je favoriete muziekservices en stemt af op meer dan 100.000 (!!!) internetradiostations en podcasts. Weer extra software, know, maar het programmaatje is supergebruiksvriendelijk.

Je kan ook meerdere speakers aan elkaar koppelen en daar precies dezelfde of juist totaal verschillende muziek op afspelen. Allemaal via die ene app. Ook op het apparaat zelf staan maar een paar knopjes. Weinig gedoe, veel resultaat. Ik hou daar wel van.

Kopen? Hier of hier of in een elektrozaak bij jou in de buurt.

One Comment

  1. Zoals je zegt: weinig gedoe en veel resultaat. Wij hebben hier drietal van die dingen staan, wat zorgt voor een mooie surround en we hebben er boven ook eentje staan… Het handige is inderdaad dat je alles met 1 app kunt bedienen en de klank is echt uitstekend! Wij zijn er ook erg tevreden mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.