Erika presenteert: L’essentiel de Marcelle. Dé beauty & lifestyle webshop.

boc - 4

De zomervakantie is al over halfweg en dus zit ik zo’n beetje gewrongen tussen enerzijds nog héél hard genieten van de weken die ons nog resten en anderzijds toch ook al een beetje uitkijken naar het nieuwe school- en werkjaar. Een ideaal moment wel om jullie voor te stellen aan L’essentiel de Marcelle. Een unieke webshop met natuurlijke beauty en lifestyle producten. Allemaal leuke, trendy én gezonde spullen die niet alleen bijdragen aan een mooiere ‘jij’, maar zeker ook aan een mooiere wereld.

boc - 1

Alle merken en producten in het aanbod worden met de allergrootste zorg uitgekozen door eigenaressen Sarah en Hilde. Geen waardeloze bio-labels, enkel producten met écht natuurlijke ingrediënten. Daarnaast wordt er ook gekeken naar het verhaal achter een bepaald bedrijf. Zijn het mensen met passie voor hun product? Hoe behandelen ze hun werknemers? Wat zijn hun productiemethodes? Werken ze fair trade en zijn hun verpakkingen gerecycleerd en recycleerbaar? Nope, geen enkel detail ontsnapt aan het oog van de bezielsters van deze webshop.

Mijn oog viel alleszins niet alleen op de fijne crèmes, maar ook op dit geniale idee: de Boc ‘n roll. Oftewel: de ecovriendelijke brooddoos. Geen gevaarlijke plastic. Oneindig vaak te wassen in de machine. Te gebruiken als placemat. En belachelijk compact als je boterhammen op zijn.

boc - 2 boc - 3 boc - 1

De kinderversie is er in 2 motieven: piraten en prinsessen. Voor volwassenen zijn er verschillende kleuren.

En nóg beter: vanaf nu t.e.m. 31/8 krijg je 25% korting op alle Boc ‘n rolls én op het volledige ‘lunch en snack’-gamma.

Geen zin in online shoppen, maar wél in wat me-time?  Bij L’essentiel de Marcelle kan je ook terecht voor een aantal zalige wellness- en beautybehandelingen. De dames komen graag naar jou thuis of ontvangen je in hun praktijk. Komaan, als dat niet dé hint is om door te geven aan de bevoegde instanties, zo met moederdag (15 augustus!) in het vooruitzicht.

One Comment

  1. Ik heb zo’n ding eens gekregen en gebruik het heel vaak! En zo handig dat het gewoon mee in de wasmachine kan. Het enige nadeel eraan is dat je soms geplette bokes moet eten ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.