Erika experimenteert: de Cacoon.

Cacoon - 4

Zomer! Mooi weer! (af en toe toch) Tuin zitten! En dus tijd om dat stukje groen wat te pimpen. Daarom kozen wij hier zopas voor een supercosy, kindvriendelijk tuinaccesoire: de Cacoon. Klinkt een beetje vies misschien die naam, maar o-la-laaa wat heeft dat ding hier al voor plezier gezorgd!

Cacoon - 3Cacoon - 2

De Cacoon is een lichtgewicht hangtent die je supermakkelijk kan bevestigen aan een boom of aan gelijk welk ander draagvlak. Ideaal dus voor in de tuin, op een camping of zelfs in een kinderkamer. Er zijn drie formaten: single, double en bonsai. Die laatste is dé perfecte size voor kindjes. Bij ons doet ie overwegend dienst als ‘kamp’ of als plek om een beetje te middagdutten. Ouders ook toegelaten trouwens. Als we binnen mogen van onze boys tenminste.

Wij haalden onze Cacoon bij Meubelklik. Meubelklik is een online meubelwinkel met een immens en véél te mooi aanbod. Ze hebben er bijvoorbeeld ook geweldige Consilium stoelen. Hippe, makkelijk monteerbare en bijzonder prijsvriendelijke stoelen. Bestelbaar in een hele resem leuke kleuren. En verder is het kwijlen bij trendy bijzettafeltjes, klassieke Chesterfield zetels, coole kinderbedden, prachtige vitrinekasten,… (Meubel)klikken op eigen risico dus.

Screen Shot 2015-06-14 at 10.03.40

By the way, met de code MBK-ERIKAVT krijg je vanaf nu 5 procent korting op de volledige collectie! (Deze actie is 2 maanden geldig).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.