Binnenkijken bij ons! De kamers van Finn en Rowen.

De ene heeft er anderhalf jaar op moeten wachten, de andere een maand of zes, maar ondertussen hebben Finn en Rowen al een tijd hun eigen slaapterritorium.
De kamers van mijn jongens zijn stoer, maar ook speels. Gestyled, maar zeker niet overstyled. En vooral: a work in progress.

De basis voor de inrichting van beide ruimtes was het behangpapier. Dat vond ik bij De kleine Zebra.

De kamer van FINN

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Het bed kochten we bij Unigro. Het giga vliegtuig is een cadeautje vanop zijn geboortelijst bij Prinses op de Erwt. De mat is van Ikea (en is eigenlijk een badmat). De vlaggetjes heb ik besteld bij Proudkids.nl.
Het magneetbord ziet er zelden zo leeg uit. Meestal hangt het vol met tekeningen, knutselwerkjes of leuke kaartjes. Ik kocht het via Pietjebelle.

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Tafel, stoeltje, ABC-print, planken, fotokaders en boekensteun komen allemaal van bij Ikea. Net als alle kasten. De zitzak was vroeger van mijn zus.

 

De kamer van ROWEN

Processed with VSCOcam with f2 preset

Haha, daar heb je de (bad)mat van Ikea weer. Maar deze keer geen naamslinger, wel een word banner, die ik af en toe aanpas. Ik vond het letterpakketje bij IPPYS Woondeco.

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

De Toys-opbergtas is een toppertje van bij het Belgische Childhome. Het magneetbord liet ik, net als dat van Rowen, maken bij Pietjebelle. De kastjes zijn van Ikea. En de kleding die je ziet, komt uit de prachtige collecties van Mini Rodini en House of Jamie.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ook deze kasten haalden we bij Ikea. Het rugzakje en de boekentas heb ik besteld bij Kids with Flair. Voorlopig is Rowen nog te klein om ze echt te gebruiken, maar ze doen al perfect dienst als decoratie! Het LA-kruippakje is van Bobo Choses.

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Via Fonq vond ik dit magneetbord. Het hangt vol met een wisselende selectie van mijn leukste foto’s. Ook de decoratie en de souvenirs op de groene kast verander ik af en toe. In het doosje met de paddenstoel zat ooit mijn allereerste paar schoentjes. De trabant bracht ik mee van een Vlaanderen Vakantieland-trip, de monchichi is een cadeautje en het prachtige doopsuikerzakje en DIY-popje (die perfect matchen met zijn geboortekaartje) werden ontworpen door Elle et moi.

11 Comments

 1. Dat ziet er fantastisch! Hier moeten ze op termijn op dezelfde kamer slapen. Maar zolang ‘Dorus’ ‘s nachts borstvoeding nodig heeft, ligt ie gewoon in een schommelwiegje naast mij. Er is dus nog wel tijd. Maar ik heb wel een acuut gebrek aan kasten waardoor er veel rommel is. Want de babyspullen beginnen zo stilaan wel op te duiken :).

  • Rowen heeft ook eerst 6 maanden bij ons geslapen. Finn anderhalf jaar (hadden geen extra kamer in ons vorige appartement), dat was er wat over 🙂 Kasten: Ikea hé!

 2. Dat zijn super mooie, stoere jongenskamers!
  Daar ga ik zeker ideeën uit stelen om Alexander z’n kamer in te richten xxxx

 3. Weet je waar je die magneetborden nog kan bestellen?
  De link naar waar jij ze kocht bestaat niet meer jammer genoeg…
  Wil er supergraag zo eentje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.