Gelukkig heb ik naast een contraire kleuter ook een bangelijke baby.

Processed with VSCOcam with t2 preset  Processed with VSCOcam with t2 preset

Zijn eerste drie maanden waren hels, daar moet ik eerlijk in zijn. Elk uur honger, altijd huilen, nooit slapen. Hij was opgefokt, ik totaal kapot. Nu, ofwel is het kind er spontaan uitgegroeid, ofwel heeft de osteopate wonderen verricht. Feit is dat hij na zijn eerste trimester in ijltempo een modelbaby is geworden. Weinig wenen, veel lachen, altijd lief en vrolijk. Enkel het slapen zit misschien nog niet 100 procent goed (drie keer per nacht hongerig wakker schieten, vormt geen uitzondering. Gelukkig slaapt hij snel weer in). Maar dat bekijk ik dan maar als een interessant schoonheidsfoutje. Kruipen doet ie als een professionele paracommando en wuiven als een geroutineerde prins. En dat laatste gaat zelfs al gepaard met de liefste dadaaaaaa van de planeet. De hele dag door en naar alles en iedereen. En hij is zo belachelijk geduldig, een Tibetaanse monnik is er niks tegen. Terwijl grote broer nog even snel de boel saboteert, wacht hij rustig en stil af in zijn maxi-cosi. Rotsvast gelovend in een goede afloop. Ja, mijn kleine Rowen is een bangelijke baby. En dat wou ik even kwijt.

7 Comments

 1. Hallokes,

  Fijn om te lezen hoe het met Rowen gaat.
  Na samen een te vroege start te hebben gehad zijn ze toch allebei gegroeid naar een wonder van een baby met af en toe (wat normaal is zeker) een protestje. Bij jullie het slapen af en toe en bij ons soms wat moeilijke momentjes. Maar die nemen we er graag bij en als we dan eens achterom kijken valt het heel goed mee hè. Hopelijk blijven ze in stijgende lijn gaan hè.

  Veel liefs van ons alle
  xxx

  • Dag lieve allemaal 😉
   Inderdaad heel fijn dat die 2 mini’tjes het ondertussen zo goed doen!! Hoe gaat het trouwens met jullie zieke prinsesje? Is ze al terug thuis?
   Veel liefs terug!!X

   • Hallokes,

    Nee we zitten nog zeker een nachtje vast in het ziekenhuis. Maar er zit al terug leven in. Ook haar voeding blijft waar het moet zitten :-). Ze dachten dat ze koorts stuipen had maar ze zijn niet zeker. Hopelijk blijft ze koortsvrij en kunnen we snel terug naar huis.

    Veel liefs xxx

 2. Dag Erika!

  Jouw blog is zo fijn om te lezen! Leest echt als een trein! En euh… Eigenlijk ben ik heel benieuwd naar de hartverwarmende ‘dadaaa’! Is dat geen instafilmpje waard? Ik ben benieuwd!

  Liefs

  Veronique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.