Erika dagt(r)ipt: Safaripark Beekse Bergen en Speelland.

Dat we onlangs een waanzinnige driedaagse beleefden in het Safari Resort Beekse Bergen, kon je hier al lezen. De uitleg en de foto’s van het safari- en attractiepark (Speelland) errond had je nog te goed. En dat zijn twee absolute toppertjes, ook los van het kersverse resort.

Hilvarenbeek, dé safari-hoofdstad van Nederland, ligt op amper een uurtje rijden vanuit Antwerpen. Ideaal dus voor een dagtrip. Of twee. (lees: boek een overnachting in het resort!) Want de parken zijn best groot en garanderen úren kijk- en speelplezier.

Hopen fijne ‘rides’, een giga zwemvijver+ strand met alle mogelijke faciliteiten, speeltuinen, -tuigen, de rondreizende show van parkmascotte Jambo én overal uitdagende touwenparcourtjes. De favorieten van Finn en Rowen.

De safari zelf doe je met je eigen auto, de bus, de boot of simpelweg te voet. Maar mispak je niet aan het plannetje, dan wandel je stevig wat kilometers weg. Hou dus zeker rekening met de boot- en busuren als je vermoed dat je kinderen anders wel eens zouden kunnen gaan zeuren.

3 Comments

  1. Wauw! Ziet er weeral mega tof uit! Dit moeten we komende zomervakantie toch ook eens uitproberen hoor! Bedankt voor je ervaringen te delen en de leuke foto’s! groetjes, Carina

  2. Dit staat deze vakantie ook bij ons op het lijstje en nu ik je foto’s zie krijg ik nog meer zin om daar een dagje te verblijven 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.