Hannelotje: houten speelgoed walhalla.

Hannelotje is de magisch mooie webshop van Koen en Inne. Hun dochter heet Hannelore en was de inspiratie voor de naam van de winkel. De vogel als mascotte is dan weer de keuze van zoon AlexanderKoen en Inne zijn altijd al bewuste consumenten geweest, maar toen ze ouders werden, mocht het nog nét ietsje meer zijn. Ze willen hun kinderen zo weinig mogelijk blootstellen aan schadelijke stoffen en zijn dus continu op zoek naar ecologische spullen voor hen. Verzorgingsproducten, maar zeker ook speelgoed en knutselmateriaal.

In de stad waar ze wonen, Lommel, was er geen winkel die aansloot bij hun noden en dus zijn ze er zelf één gestart. Een online shop dus, mét afhaalpunt.

Online of niet trouwens, de service is super persoonlijk. Je wordt meteen geholpen en geadviseerd. Alle producten worden met veel zorg gekozen en uitgetest. En bij elke bestelling zitten lekkere chocolaatjes en een handgeschreven kaartje.

Hannelotje bestaat ondertussen een jaar en heeft al een stevig assortiment. Het is moeilijk kiezen tussen al dat (houten) moois van ondermeer Way to play, Plantoys, Haba, Holztiger dieren, Attitude en Petit&Jolie.

Binnenkort introduceren Inne en Koen ook spullen van Makedo. Gereedschap om eigen creaties te bouwen met karton (of ander herbruikbaar materiaal). Creatief, technisch en duurzaam speelgoed dus. Ideaal als je niet weet wat doen met de verzenddoos, een kartonnen bekertje of een leeg eierdoosje. Je kind kan er de mooiste creaties mee bouwen en de schroeven keer op keer opnieuw hergebruiken.

Mijn jongens zijn alvast niet weg te slaan uit hun nieuwe keuken. Dat Sandra en de Jerre maar oppassen, de next generation is bijna klaar om het over te nemen!

Ook eens gaan piepen bij Hannelotje? Voor je eigen kinderen of als cadeau? Met de code ERIKA10 krijg je 10 procent korting.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.