Suitcase. Het ultieme cadeau voor vaderdag.

Mijn lief is niet echt een modebewuste man. Daar heb ik me ondertussen bij neergelegd. V-halsjes zijn gay, een broek die geen jeans is te Knokke. Kleding moet vooral functioneel zijn. En liefst ook blauw. Want dat is altijd mooi. Denkt hij. En dan moet je ook niet bezig zijn met de laatste nieuwe trends.

Maar dankzij Suitcase gaat ons leven veranderen. Echt. Op fashiongebied dan toch. Suitcase is een online platform dat ervoor zorgt dat hij nooit meer hoeft te shoppen. En jij ook niet voor hem. Dat doen de personal style advisors van Suitcase wel. Zij kiezen kleding en accessoires op basis van zijn profiel, voorkeuren en budget. De stock waaruit ze selecteren, bestaat uit een 35-tal kwaliteitsvolle merken, zoals Bellerose, Essentiel, Samsoe Samsoe en Lee.

Alle outfits worden uiteindelijk in een mooie doos, gratis thuis bezorgd. De man in kwestie past alle outfits door en houdt enkel wat hij leuk vindt. Of jij. De rest gaat kosteloos terug.

Geef toe, dat is toch een topuitvinding? En bovendien een heerlijk cadeau voor vaderdag? Misschien wel het ultieme. Hij blij, jij blij. Geen extra shopping-uren meer, geen gezeur van een man die het niet ‘snapt’. En eindelijk die stuks waarin je hem al zo lang eens had willen zien! Win win win, niet normaal. En nog beter. Met de code ‘ERIKA’ krijg je nu 15 % korting op je eerste suitcase. (Je geeft de promocode in bij je registratie, onder Gift Card code!)

Waar wacht je nog op? 

5 Comments

  1. Ik durf te zeggen dat ik wel modebewust ben, maar ik heb een hekel aan passen. Gelukkig ben ik gezegend met standaardmaten. Althans wat betreft kledingmaten. Voor de rest volg ik jouw man. Blauw is altijd goed en pullekes om over de schouders te leggen zijn gay. Wel eens benieuwd wat Suitcase voor mij zou selecteren…

      • Dat was ik van plan, alles mooi ingevuld, alle voorkeuren, alle maten, tot ik op een pagina kwam waar ik moest opgeven wanneer ik mocht worden opgebeld. Toen haakte ik af…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.