Crazy Xmas Giveaway #1: win je eigen boekje.

Geef eens een gepersonaliseerd boekje cadeau aan je (klein-/mete-/pete-)kind!
Met de hulp van de webshop Mijn eigen boekje is dat namelijk razendsnel gefixt. Namen, huidskleuren, locaties,… Je kan het allemaal naar believen aanpassen. En de hoofdrollen in het verhaal worden sowieso vertolkt door het kind zelf en zijn of haar naaste familieleden. Op die manier herkennen ze zich zowel in de tekst als in de illustraties.

mijneigenboekje-2mijneigenboekje-5mijneigenboekje-4mijneigenboekje-3

 

Toch nog twijfels over de kwaliteit van de literatuur?Zowel de basisverhalen als de -illustraties zijn gemaakt door absolute professionals (Sabine De Vos ondermeer!). Dus het boekje is absoluut meer dan een leuke gimmick.

Rowen en Finn waren alleszins enorm onder de indruk van hun ‘eigen verhaal’. Ze konden amper geloven dat het cht over hen ging. En over mama. En over hun school. En hun bos. En… Heerlijk om zien. Fijn ook om zo’n verhaaltje voor te lezen.

Zin gekregen om zelf zo’n mooi boekje te customizen? Ik mag hier3 cadeaubonnen weggeven om jouw eigen exemplaar te maken!Geef in de comments even aan dat je wil meedoen aan de giveaway en deel vervolgens de link naar deze post op je eigen FB-pagina.
(Ik maak de winnaars bekend op vrijdag 16 december, via mijn FB-pagina.)

37 Comments

 1. Ik zag ”Finn de superheld” staan en dacht: Wel ja! Hier loopt ook een Finn rond die superheld! Het zou dus geweldig fijn zijn ook zo’n helden boekje te mogen maken!

 2. Dit zou heel leuk zijn voor onze Jef die volgende week 4 jaar wordt! Hij vindt het super als we hem voorlezen en als het verhaal om hem zou draaien, denk ik dat hij het eens zo leuk gaat vinden. Als dit boekje een succes zou zijn, weet ik wat ik voor mijn 2 meisjes (2,5j en 17maanden) hun volgende verjaardagen kan kopen πŸ™‚

 3. Onze Finn werd onlangs nog maar een jaar, maar is al een echte boekenwurm! Het zou zalig zijn om een verhaal te hebben dat samen met hem kan opgroeien! Zijn eigen verhaal, voor een heel bijzondere kerel! <3

 4. Wow wat een superleuk ideetje! Mijn zoontje van 21 maanden is dol op boekjes en voorlezen, ik ben er zeker van dat dit een hit zal worden hier thuis!

 5. Onze kleine man Lewis is nog maar 4 maanden oud maar als hij op de mama lijkt zal het een echte boekenwurm worden. Ik doe dus graag mee omdat het een actie is waar zowel mama als zoon plezier aan zullen beleven!
  Want tot hij zelf kan lezen, lees ik hem met plezier voor uit dit fantastische boekje waar hij centraal staat!

 6. Voor de verjaardag van de Mini maakt ik al een kartonnen boekje met foto’s van de hele familie (een toppertje). Een gepersonaliseerd verhaaltje zou het perfecte kerstcadeau zijn!

 7. Dat zien er mooie, degelijke boekjes uit! Dus ik wil ook graag meedoen. Mijn zoontje Sepp (bijna 2,5) leest supergraag, dus hier zou hij wel blij mee zijn!

 8. Super leuk idee! Mijn oudste zit net in 1ste leerjaar dus hij leert nu wat lezen πŸ™‚ zou een leuke kerstcadeautje zijn voor hem om zijn eigen verhaaltje voor te lezen. Terwijl kan zijn broertje naar zijn verhaaltjes luisteren πŸ™‚

 9. Mijn beste vriend wordt deze maand voor de tweede keer papa. Als ik op babybezoek ga neem ik ook altijd een cadeautje mee voor de grote broer(s) of zus(sen). Het is niet de bedoeling dat enkel het kersverse prins(es)je in de spotlight staat. Een gepersonaliseerd boekje lijkt me dan ook een ideaal cadeautje voor hun zoontje van bijna 3.

 10. Wauw, wat geweldig!! Echt een leuk cadeautje voor onder de boom. En die superheld, zijn onze kleine schatjes dat niet allemaal? πŸ˜‰ Super super super, hopelijk mag ik eens winnen!

 11. Iedere ochtend en iedere avond lees ik verhaaltje voor , zou wel eens leuk zijn om dit te doen met een persoonlijk boekje .
  Ik ga er mij dan wel nog eentje extra moeten bijbestellen, want heb hier twee kapoenen lopen.

 12. Ik zou zo graag een boekje cadeau doen aan mijn metekindje ” FINN”, op 25 november is hij 1 jaar geworden en hij doet niks liever dan in boekjes kijken.

 13. Ik doe graag mee met de give-away!
  Een stimulans voor mijn dochter om s’avonds voor het slapen gaan, nog even te lezen. πŸ™‚

 14. Ook ik wil graag meedoen! Voor mijn dochtertje (4,5) lezen we elke avond 2 boekjes voor het slapengaan uit de bib maar zo’n gepersonaliseerd boekje zal ze ook wel smaken.

 15. Zou leuk zijn om een boekje te hebben van mijn 3 kleine musketiers Manon, Thibeau, ChloΓ© alias kwik kwek en kwak

 16. Ik doe graag mee voor mijn dochter Marie.Het lezen verloopt -ondanks al haar inspanningen- nog steeds zeer moeizaam.Maar ze geniet er zo van als er een verhaal wordt voorgelezen.Een persoonlijk verhaaltje zou ze geweldig vinden!

 17. Dit is toch gewoon te leuk! De dochter hier is verzot op boekjes, laat staan als het gewoon over haar zou gaan! Superleuk initiatief en keileuke illustraties… ik doe niet snel mee aan wedstrijden maar hiervoor wil ik wel gaan. Toch altijd teveel inspiratie na het lezen van je berichten… Toi toi aan iedereen die meedoet aan de wedstrijd! Er zullen zowiezo 3 gelukkige kindjes bij zijn… en de mama’s stiekem ook

 18. Zou superleuk zijn voor Oskar, hij leest nu al enorm graag en leert heel graag woordjes, dus een verhaal op maat van hem zou perfect zijn πŸ˜‰

 19. Oh lijkt me supercadeau voor mij twee zoontjes, die ongerveer dezelfde leetijd als die van jou zijn! Fingers crossed dat we de cadeaubon winnen! πŸ™‚

 20. Wat een fantastisch cadeautje voor mijn zoontje. Wij hebben zelf ook verhaal voor hem geschreven maar helaas kunnen we dit niet uitbrengen. Al troost zou dit boekje helemaal de MAX zijn.

 21. Supertof!!! Veel keuze voor wie, mijn eigen schatjes Lily, Jules en Otis, of metekindje Sarah! Allemaal verzot op boekjes, ik doe dus graag mee!

 22. Topidee, zo’n eigen boekje! En een heerlijke afwisseling voor mama om tussen het verbeteren van proefwerken door dit boekje te maken. Dat zou een prachtig nieuwjaarscadeau zijn voor mijn “Finn-eman” die sinds kort stiekem nieuwjaarsbrieven uit zijn hoofd leert…

 23. Heel heel leuk voor onze kapoen ! Tof cadeautje voor als hij grote broer is. Want ook hij verdient dan natuurlijk de nodige aandacht en samen lezen doen we heel graag.

 24. Ik wil ook graag nog mee doen als dit nog gaat πŸ™‚ Twee jonge zoontjes hier, zou tof zijn moest ik een gepersonaliseerd boekje kado kunnen doen!

 25. Hoe fantastisch moet het niet zijn voor een kind om zelf de hoofdrol in een boekje te spelen. Dus ik doe graag mee. (mijn FB pagina is niet onder mijn alias…ik noem ellen overigens)

 26. Hopelijk nog net op tijd om deel te nemen πŸ™‚ Want boekjes zijn nu eenmaal altijd een leuk cadeau, zeker als de kinderen de hoofdrol krijgen πŸ™‚ Ik zou er wel eentje willen voor mijn dochtertje ChloΓ©, mijn metekindjes Ella en Margot, en voor nog zoveel meer kindjes πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.