Erika presenteert: Glibbi. Slijmerige waterpret.

De meeste kinderen houden van water en ook de mijne hebben zelden problemen met hun badmoment. Maar nu we af en toe wat Glibbi in het water gooien, wordt het ritueel zo mogelijk nóg plezanter. (Check mijn IG voor het filmpje!)

Een zakje poeder in 30 liter badwater (dat is ongeveer 6 cm in een gemiddeld bad). Even wachten en hup, het water verandert in een glibberige, slijmerige massa. Dolle pret, niet normaal. En wil je alles weg, dan gooi je het witte poeder erbij en 5 tot 10 minuten later lijkt het alsof je al dat slijm gewoon gedroomd hebt. Enkel de kleur herinnert nog aan de zotte taferelen van zonet.

En no worries, lieve moeders én vaders, ik trok ook eerst een wenkbrauw of twee op, maar Glibbi is to-taal onschadelijk. Voor kind en milieu. Het poeder was oorspronkelijk zelfs als verzorgingsproduct bedoeld, dus het is absoluut huidvriendelijk en werkt zelfs verzachtend. Door het zakje wit poeder, verdun je het goedje opnieuw en krijg je geen problemen met je afvoer. En bovendien is alles een stuk makkelijker op te poetsen dan je misschien wel zou denken. De smurrie heeft kleur, maar geeft geen kleur af. Het is dus niet zo dat je hele badkamer plots jungle green ziet.

Het enige waar je eigenlijk rekening mee moet houden, is dat het badritueel langer iets duurt dan gewoonlijk. Want na de pret met Glibbi, moet het echte wassen nog beginnen natuurlijk.

Zin om Glibbi zelf ‘ns te testen? Ik mag een paar pakketjes weggeven! Laat me daarvoor in de comments even weten in welke kleuren Glibbi allemaal bestaat. Ik maak de winnaars bekend op 30 november, via mijn FB pagina!

Je vindt Glibbi bij Dreamland, Fun, Toy Champ en binnenkort ook in alle Carrefour winkels.

21 Comments

 1. dat ziet er echt keileuk uit, de kids gaan daar compleet zot van zijn denk ik! dankjewel voor de tip! ik doe ook graag mee met je winactie, en na wat ge-googel (of hoe schrijf ik dar eigenlijk??) kom ik uit op deze kleuren: prinsessenroze, diepzeeblauw, lavarood of junglegroen 🙂

 2. Hoe leuk zou dat zijn om in een glibberbad te mogen !! De 4 kleuren zijn, rood,groen, rood en blauw.

 3. Dat zouden mijn jongens echt geweldig vinden!
  Eens soort toegelaten moddergevecht in hun eigen bad,zalig!
  De kleuren zijn: blauw,groen,rood en roze.

 4. Ik kom ook op 4 kleuren: blauw, groen, roze en rood! Met de vakantie in aantocht lijkt het me superleuk voor Juul en Anna (en misschien ook eens voor mezelf )

 5. Ook op uw Facebook pagina gezet: Blauw, rood, groen, roze en in Nederland gespot: Roze met glitters. Al een hele tijd willen kopen voor de kids, maar nog niet van gekomen. Zou een aangename verrassing zijn

 6. Ze bestaan in blauw, groen, rood en roze. Onze favoriet is de groene! Lekker monsterlijk slijm!

 7. amai dat ziet er tof uit!!! onze Robbe gaat daar nog al mee kunnen spelen…echt slijmmonstertje of een slijm-pokemon-powerranger-dinocharge-superheld mee uithangen!! 🙂 de glibbikleuren zijn blauw rood groen en roze-paars…. 🙂

 8. De glibbi bestaat uit rood, groen, blauw, roze en ik heb er in Nederland zelfs eentje gespot in roze met glitters. Al een hele tijd zelf willen kopen, maar nog niet van gekomen. Zou een heel aangenaam cadeautje zijn voor mijn twee kleine jongens!

 9. Ziet er super uit! Noor & Juul gaan nogal verschieten.. De kleuren zijn junglegroen, diepzeeblauw, lavarood en princessenroze.

 10. Mijn 2 zoontjes maken in bad altijd ruzie om dat ene badspeelgoedje. Met die Glibbi zou dit probleem zo opgelost zijn want het zit overal! 🙂
  Mijn antwoord: blauw, groen, rood en roze

 11. Blauw, rood, groen en roze. En wauw dat ziet er spectaculair uit! Ik word er een beetje bang van maar allé als jij je badkamer weer toonbaar gekregen hebt zal het wel waar zijn zeker 🙂 kan me alleszins voorstellen dat zoiets dolle pret is voor de kindjes!

 12. Junglegroen, diepzeeblauw, lavarood en prinsessenroze. Waarbij de dochter hier thuis het al helemaal ziet zitten om in het roze water te duiken 😉

 13. Blauw, groen, roze en rood. Dit zouden de kids echt super vinden! En eerlijk, de mama ook! Oh, to be a kid again…

 14. Lijkt mij super speelgoed om Norah terug in bad te krijgen, aangezien ze nu liever onder de douche staat. Terwijl het voor de mama leuker is om de kindjes samen in bad te zien spelen. De kleuren zijn rood-groen-blauw-roze. Best dat jij dit reeds testte want anders ging ik dit nooit durven gebruiken hier thuis!

 15. rood, groen, blauw en roze maar dat was al duidelijk uit de reacties hierboven zeker 😉
  4 leuke kleuren die mijn dames zeker zouden kunnen waarderen (en ik zou er alles aan doen om het badmoment wat aangenamer te maken – want ze maken te veel ruzie in bad- wat afleiding zou helpen!!)

 16. Ziet er superleuk uit! Zou ik stiekem zelf ook willen inzitten Ik denk dat ik nu wel weet wat mijn dochtertje bedoelde met ‘balletjes’ voor in bad!
  Bestaat in blauw, groen, rood & roze

 17. Haha, super! Ik had nog nooit van dit product gehoord, zo cool! Ik wil mijn 4 kinderen wel eens even sprakeloos krijgen met groene glibbi, maar blauw mag ook! Liever geen rood of roze, dat lijkt me wat bloederig 🙂

 18. Lijkt echt wel cool voor mij twee jongens van 4,5 en 2,5 🙂 De papa zal dat iets minder leuk vinden denk ik. 😉 de kleuren zijn groen, blauw, rood en roze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.