Erika presenteert: Sacha shoes.

Heerlijk hoor die nazomer. Maar in de winkels kan je niet meer om de herfstcollecties heen. En zo lang heeft het niet geduurd voor mijn (eerder) lichte weerstand gebroken werd. Allemaal de schuld van dit paar schoenen. Dat mij heel graag wilde. En, ik geef toe, niet zo heel erg veel moeite heeft moeten doen om mij te krijgen. Als de liefde te groot is, hoef je niet van ‘hard to get’ te spelen, hé.

Zon, wolken of regen, dit paar is superveelzijdig. En altijd een eye-catcher. Perfect bovendien om sobere outfits up te pimpen en casual silhouetten plots heel glamourous te maken. De hakjes zijn ook net hoog genoeg en ze zitten echt super comfy.
(Sorry voor de overdose Engels, maar als het over fashion gaat, klinkt alles dan plots zóveel professioneler.)

De hele nieuwe Sacha-collectie is weer bijzonder fijn trouwens. Mee met de trends, maar altijd betaalbaar. Naast mijn zwarte buckle boots met studs, ben ik ook al fan van deze basic witte sneakers met plateauzool en zilveren detail. En dan moet ik nog scrollen door de giga collectie tassen en accessoires. Of niet. Of later. Ja, misschien beter nog even exclusief genieten van deze buit.

Oh en jij hoeft eigenlijk helemaal nergens op te wachten. Met de code erika van tielen krijg je nog t.e.m 30 september 15 procent korting! Profiteer ervan aub.

(De rok en het truitje zijn van Elle Milla shop, de fles prosecco was ter ere van mijn verjaardag. De blog over mijn heerlijke Bday-weekend volgt snel! ;))

One Comment

  1. Jouw boots zijn de max! Maar ik ben gegaan voor zwart lakleren veterschoenen! Een dikke merci voor de fijne korting die me weer over de streep getrokken heeft!
    Lieve groetjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.