Erika bereidt de jongens voor op het EK.

Het EK Voetbal in Frankrijk komt eraan. Daar kan je niet omheen. En daar wil je ook niet omheen. Ik toch niet. Ik hou van goed voetbal an sich, en nog meer van het sfeertje errond. De straten die tricoloor kleuren, gezellig met een hele bende naar de match kijken en supporteren alsof je leven er van afhangt. Heerlijk toch?

En terwijl de Rode Duivels hun laatste trainingen  afwerken, zijn wij hier ook al aan de EK-voorbereiding begonnen. Met dank aan het gewéldige meeneem voetbalstadion van Playmobil. Finn en Rowen zeulen het koffertje sinds kort overal mee naartoe.

What’s inside? Alles wat je nodig hebt voor een leuke match: een veld, doelen, voetballers, keepers, ballen, … De playmobil-mannetjes kunnen bovendien écht sjotten. Kei-plezant. Ook voor papa en opi.

blog - 2 blog - 1 blog - 3 blog - 5 blog - 4 blog - 6 blog - 7 blog - 8
(De marcellekes van de jongens haalde ik bij Aprilvisje.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.