Erika experimenteert: het SipWell Family WaterPack.

Voldoende water drinken. Iedereen weet dat het belangrijk is, maar weinig mensen doen het. Volwassenen niet en kinderen nog minder. De mijne grijpen alleszins veel makkelijker naar (soya)melkjes en fruitsapjes. Toch merk ik dat hun interesse in water enorm is toegenomen nu we een watermachine (dixit Finn) in onze keuken hebben staan. De eerste dagen werd er uiteraard veel gespeeld en gemorst met het toestel, maar nu ze dat gesmos gehad hebben, gebruiken mijn jongens de SipWell steeds vaker om een glaasje water te nemen dat ze ook effectief opdrinken. Want een zelf getapt glas (zeker eentje met bubbels) smaakt altijd beter. Bovendien heb ik nu altijd deftig water in huis om het flesje van Rowen te maken.

sip - 3

De SipWell Sublimo Sparkle, want zo heet onze watermachine officieel, bestaat in 8 verschillende kleuren: zwart, wit, geel, groen, grijs, aqua, zwart-grijs of rood en past dus in elk interieur. Het toestel is bovendien energiezuinig, CFC vrij en supermakkelijk te bedienen. Qua water kan je altijd kiezen uit bruis, koud of kamertemperatuur.

sip - 2

Zelf een SipWell in huis halen? 

Kies het waterpack dat perfect past bij jouw manier van leven. Heb je een gezin? Sport je veel? Kies je voor gezond? Of verwacht je een baby?
Een SipWell WaterPack bestaat uit een SipWell waterkoeler en een aantal SipWell waterflessen. De koeler kan je kopen of huren. Alle details vind je hier.

Wij gaan ‘m alleszins niet snel weer teruggeven. Niet in het minst omdat de vader plots ook heel wat meer water (bij zijn wijn) drinkt. Mooi meegenomen!

7 Comments

 1. Ik ben eerder voorstander van kraantjeswater (eventueel in combinatie met SodaStream voor de bubbels), maar voor mensen die daarvoor enkel flessenwater dronken, vind ik het al een hele stap vooruit. Of toch een mooi begin qua afvalbeperking. Goed dat jullie zo meer water drinken!

   • Hey Kathleen,

    Alles met mate denk ik dan. Ik doe de combi. Ben niet bang van kraantjeswater, maar ik drink ook graag water met bubbels uit de fles. Of uit de machine 🙂

    Groetjes,
    Erika

  • Hey Gerlinde,

   Ik heb niks tegen kraantjeswater. (volgens mij schrijf ik dat ook nergens). Ik zeg alleen dat zo’n machine blijkbaar meer ‘fun’ is voor kinderen en het water aantrekkelijker maakt.

   Groetjes,
   Erika

 2. Ik zou zo’n machine naast mijn bureau moeten zetten, denk ik :). Mijn Tupperwarefles volstaat niet om me genoeg te laten drinken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.