Erika presenteert: Body & Bess. Zalige huidverzorging op basis van frambozenpitolie.

bodyenbess - 3

Dit mag dan geen beautyblog zijn en ik ben ook verre van een extreme crèmekesfreak. Maar ik weet wel perfect wat goed voelt en werkt voor mijn huid en wat niet. En dan is het gamma van Body&Bess een bijzonder aangename ontdekking in die eerste categorie. Aangename textuur, lekker geurtje en hydraterend as hell. Bovendien zijn de producten in ons land ontwikkeld. Door Charlotte De Schepper en haar papa.

Die laatste kreeg in 2009 de vraag van een fruitsap-fabrikant om een installatie te maken om bevroren frambozen zo snel mogelijk uit elkaar te rafelen. Kwestie van er coulis en grenadine van te maken. Nu, wat blijft er over na een dergelijk proces? Een gigantische hoop frambozenpitjes! En wat ontdekt de papa? Dat die minuscule pitjes geweldig rijke componenten bevatten! Ondermeer vitamines A en E. En Omega-3 en -6. Het vervolg? Na heel wat testen en diepgravend onderzoek slagen vader en dochter erin om een stabiele frambozenpitolie te verkrijgen, die gebruikt kan worden voor cosmetica.

De unieke frambozenpitolie zit in alle producten van Body & Bess. En wel in een zeer hoge concentratie (gemiddeld 12 procent). Dat maakt dat elke crème of olie razendsnel en efficiënt werkt. De crèmes zijn trouwens niet vet en dringen snel in de huid. Frambozenpitolie verhoogt ook de weerstand van de huid en reduceert pigmentvlekken.

Alle Body&Bess producten zijn dermatologisch gecheckt, vrij van parabenen en niet getest op dieren. De frambozen worden 100% biologisch gekweekt. In Europa.

Nieuwsgierig? Een pakketje bestellen voor jezelf? Of om cadeau te doen?
Met de code ERIKA ontvang je maar liefst 20% korting op je bestelling! Surf dus snel naar de webshop van Body&Bess.
(Promocode geldig tem 11 januari)

bodyenbess - 2 bodyenbess - 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.