Erika experimenteert: Parelende tafels.

blog - 2

Lekker eten en goed gezelschap zijn belangrijk voor een geslaagde avond. Maar de locatie van het diner is dat evenzeer. Voor mij dan toch. Ik geef altijd extra punten voor sfeer en gezelligheid. Evident dus dat het nieuwe culinaire concept van Bru meteen mijn aandacht trok.

Tussen juli en oktober dekt het Belgische licht-bruisende natuurlijk mineraalwater vier tafels op evenveel pareltjes van locaties. En jij bent samen met je partner, je familie of je vrienden welkom voor een heerlijk all-in menu én een al even heerlijke avond.

Het terras op de 9e verdieping van het MAS in Antwerpen, was afgelopen week het eerste buitengewone tafelplekje in de rij. En niet bepaald het minste. Wat een weer (tropisch!), wat een view (de mooiste van ‘t stad) én wat een tafel. Kleurrijke tapijten, poefs en kussens. Prachtig servies. En uiteraard een top 3-gangen menu met lekkere wijn, euh… water.

blog - 1

Ook het water in de mond gekregen?

Schrijf je dan in voor één van de volgende Parelende Tafels, via de website van Bru.
(Prijs: 45 euro p.p.)

  • Woensdag 19 en donderdag 20 augustus: een oogstfeest op een hopveld in Steenhuffel. In dit uitgestrekte veld, eigendom van Brouwerij Palm, kan je voor één keer idyllisch tafelen tussen de hopranken. De kok werkt met al het lekkers van eigen bodem, zoals bier. En daar hoort natuurlijk een smakelijke Bru bij. Of een frisse Palm Hop Select, gebrouwen met de hop van het veld waarin je zit!
  • Donderdag 17 en vrijdag 18 september: in het hart van de Druivenstreek. Deze keer plant Bru zijn eikenhouten tafel neer in een oude smeedijzeren serre in Hoeilaart, midden in de royale tuin van een landhuis uit de jaren ‘20. Verlekker je al maar op het sappigste fruit en de krokantste groenten, want zij kapen de culinaire hoofdrol weg. Samen met aangepaste wijnen en een sprankelend glas Bru, natuurlijk!
  • Donderdag 8 en vrijdag 9 oktober: een culinaire hoogmis in de Église Saint-Christophe in Luik. Hemelse gerechten om de hongerigen te spijzen, kardinaalrode wijnen om de dorstigen te laven. Dit wordt een diner bij kaarslicht om nooit meer te vergeten, want ook in de lucht zullen honderden kaarsjes voor een parelende candlelight sky zorgen.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.