Erika trakteert: de Super Summer Survival Kit.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Zomer babies! En ik vier mijn favoriete seizoen graag met een grote give-away. Ik heb een giga pakket vol summer essentials voor jou én je kind(eren) in de aanbieding. Het enige wat je moet doen om kans te maken daarop, is ons hieronder in de comments jouw ultieme zomertip meegeven. En uiteraard is het ook meer dan fijn als je de link naar deze blogpost deelt via je eigen Facebook pagina. Ik maak de winnaar bekend op 3 juli!

De inhoud van de Super Summer Survival Kit:

Bodysol zonneproducten:

Bodysol_Sun_range_1

 

Sun Milk Spf 50+
Kids Spray Spf 50+
AfterSun spray
Duopack Sun Milk Spf 30 & Kids Milk Spf 50+ (meeneemformaat)

De Bodysol producten zijn te koop bij de apotheek.

OpticalMax Gouttes Bleues:

omegapharma_march150712

 

Blauwe wonder-oogdruppeltjes. Ideaal om vermoeide ogen instant weer te laten stralen.

Het product bestaat al 65 jaar en heeft een echte cultstatus. Populair bij fotomodellen, acteurs, nieuwslezers, nachtraven, workaholics én… mama’s.

Te koop bij de apotheek.

Een Parazeet anti-muggenbandje

Slap-It_2

Een Parazeet Slap-it is een kleurrijk polsbandje dat een 100 procent natuurlijke actieve stof afgeeft  en je kind zo tot 1 maand lang beschermt tegen muggen en andere bijtende insecten. De slap-it past zich automatisch aan de polsomtrek aan en kan ook tijdens het zwemmen gedragen worden.

De Parazeet armbandjes zijn te koop in de apotheek.

Galenco verzorgingsproducten.

 

omegapharma_jan150058

 

Badmelk
Massageolie
Reinigingswater
Luiercrème
Herstellende luierzalf

Een nieuwe look, nieuwe formules én een vereenvoudigd gamma maken de producten van Galenco nóg beter dan ze al waren.

Via de site van Omega Pharma kunnen zwangere vrouwen en kersverse mama’s trouwens 3 gratis testproducten aanvragen. Alle producten zijn te koop in de apotheek.

41 Comments

 1. Ow ow ow! Wat een leuk prijzenpakket!!!! Daarvoor deel ik graag mijn ultieme zomertip!
  Er wordt altijd gezegd van voldoende water te drinken als het warm is… Maar water kan best wel saai zijn (ook voor de kids). Voorzie daarom altijd een drietal kruiken met water in de koelkast. Doe in de ene kruik wat aardbeien (in stukjes gesneden), in de andere een paar schijfjes citroen en in de laatste wat muntblaadjes. Of experimenteer zelf met leuke combinaties, komkommer en framboos bv!
  Wedden dat je nu heel gemakkelijk die 2l water opdrinkt? Veel zomerplezier! x

 2. Een leuke pet, goed smeren en op regelmatige basis voor verfrissing zorgen. Een duik in het zwembad of een lekkere cocktail werken altijd 🙂

 3. Super dat prijzenpakket! Dat zouden wij wel heel goed kunnen gebruiken met onze drie kids 🙂

  Mijn tip voor deze zomer, voor de kindjes, neem enkele goedkope witte tshirtjes mee om aan te doen tijdens het zonnen/zwemmen, zo verbranden hun schoudertjes niet… heb je al volwassenen ook last van snel verbrande schouders, koop een eveneens een goedkoop tshirtje die matcht met je bikini, en knip het onderste deel af tot net onder je bikini… creactief en fashion… 🙂

  Ook onze waterspray mag niet ontbreken in onze strandtas, zorgt voor verfrissing en leuke waterspelletjes met de kids 🙂

  Geniet van de zomer…hij begint serieus te kriebelen….. x

 4. Een eenvoudige tip maar eentje dat voor veel plezier zal zorgen ;). Maak een tuindouche voor de kinderen (en jezelf): maak in een oude emmer flink wat gaten in de bodem, hang de emmer hoog op, leg er een tuinslang in, aanzetten, en veel waterpret volgt. Fun, fun fun!
  Geniet van de zon en al het lekker eten ;).
  Met vriendelijke groet,
  Anne Marie Janssens.

 5. *SMILE* !!!

  Mijn ultieme zomertip is de lach; glimlach, bulderlach, verliefde gniffel, vertederde mondhoekkrul, …

  De zomer maakt blij, zélfs als je moet werken; de zon, zomerdeuntjes, ijsjes, korte rokjes, zonnebrillen, aperitieven, boeken lezen op een bankje, bbq’s die onverwachts op poten worden gezet na heerlijke zomernamiddagen, dansen in openlucht, …

  Dus lach en maak een ander blij; pass the smile!

 6. Mijn ultieme zomertip… Geniet van de kleine dingen van het leven… een blauwe lucht als je ‘s morgens opstaat, vogeltjes die fluiten vanaf zonsopgang, de geur van versgemaaid gras, de geur van een regenbui na een hete dag… Ultimate summer feeling!!

 7. mijn gouden tip is: stop met twijfelen en neem die maand ouderschapsverlof! Onbetaalbaar om een maand thuis quality time te hebben met je kinderen! Voor je t weet zijn ze groot en willen ze geen maand meer met je rondhangen

 8. Wauw, zo’n groot pakket! Mijn zomertip om niet te veel ijsjes en zo te snoepen: maak lekkere fruitsalades met aardbeien, mango, watermeloen, munt, …

 9. Een instant zomer/vakantie gevoel vinden wij telkens weer aan Cargo bar aan Spoor Noord-Antwerpen. Speeltuin, zand, waterpartijen voor de kids, strandstoelen, cocktails en lekkere tapas voor de mama’s!

 10. Wat een prachtig prijzenpakket! Na verbouwingen thuis en weinig verlof in het voorjaar zouden we wel echt wat zomerse ontspanning kunnen gebruiken. Ook wel moeilijk, die ultieme zomertip. Het zal onze eerste zomer met ons zoontje zijn, het zal er dus zeker anders uitzien. Het ideale zomermoment zou voor mij zijn om met mijn zoontje in de hangmat te knuffelen als de hitte van de dag al voorbij is. De fijnste momenten van de zomer zijn die momenten waarop het iets frisser wordt en de zon onder begint te gaan. Prachtig en echt genieten!

 11. Mijn tip: een klein opblaasbadje van de action van 2.5€ zorgt voor een hele zomer pret. En luie moeders als ik doen gewoon elke dag vers water in (want anders is dat toch te koud) en een dopje badschuim aan het einde van de dag. Zijn de kadeeën ineens gewassen ;).

 12. Oh wat een leuk pakket!
  Mijn ultieme zomertip doet me denken aan mijn eigen jeugd!
  Kamperen in je eigen tuin. Een tent in ‘Den hof’ om in te spelen, een ploeterbad voor klein en groot, waterspelletjes waarvan we zelf de regels aanpasten en dan natuurlijk van de zandbak een heuse modderpoel maken
  Tot slot natuurlijk een ijsje van de ijskar terwijl we naar de kleur van de ondergaande zon keken!

 13. Maak een zomervakantie bucketlist!
  Een grote lijst met allemaal leuke activiteiten voor in de zomervakantie. Sommige heel eenvoudig (waterballonnengevecht, stoepkrijten,…), andere een echte uitstap (dierenpark,…).
  En het afvinken maakt het nog eens extra leuk!

 14. Mijn ultieme zomertip: having fun with my kids… zonnecreme smeren – zonnehoedje aan – zonnebrillen – zwembadje vullen – waterballonnen – octopus klaarzetten en dan een namiddagje vol waterfun waar je zelf ook weer eens helemaal kind mag zijn en vollebak genieten… 🙂 love it!

 15. Met een 4 weken oude baby is mijn ultieme tip toch wel om het gewoon lekker rustig aan te doen en te genieten van die baby tijd – knuffel je babietje eens goed en geniet van die heerlijke quality time

  Wat een pakket!

 16. Dit geweldige pakket zullen we goed kunnen gebruiken op onze reis naar Italië! Mmm, lekker genieten van de zon, de rust, ‘dolce far niente’, maar dan wel goed beschermd! We kijken ernaar uit.
  Wij kunnen enorm genieten van de rust, de warmte, de geuren en smaken die de zomer bieden. Samen met ons tweejarig meisje veel plezier maken in de tuin, spetteren met water, zalige uitjes naar de stad of op de fiets, nippen van een fris drankje, smullen van een ijsje. Dat is zomer voor ons en wij gunnen iedereen eenzelfde zomergevoel.

 17. Blauwe wonderoogdruppeltjes nog nooit van gehoord, maar lijkt mij wel een hebbeding voor zelfstandige mama van twee zoontjes …
  Wij gaan spijtig dit jaar niet op reis, maar hopen op mooi weer in België. Zonnecrème voor de fijne speelmomenten in de gloednieuwe zandbak, zou goed van pas komen !

  Mijn tip voor jullie: ijsblokjes ! Steeds ijsblokjes in de diepvries zitten hebben. Maak je aperitiefje extra hip met leuke vormpjes, ook de kindjes vinden dit heel leuk in hun watertje of sapje.
  Ook tof om samen met hen te maken ! Ijsblokje in je glas zorgt voor instant gelukzaligzomermomentje …

 18. Met 2 ferme zonen van 3 en 1 in huis valt er op het eerste zicht niet te veel te genieten van de vakantie, maar niets is minder waar ! Veel buiten spelen, een tripje naar zee met bijhorend zon-zee-en-strandplezier en een ijsje van de “kar” en hun vakantie is al geslaagd. En als mama vanuit haar ligstoel de mannen ziet spelen in het zand met een vanille-snor en plakhandjes vol zand en ijs, dan kan het al niet meer stuk, toch ?

 19. Fantastische ideeën.
  Hier gooien wij ‘s morgens de tuindeuren open. We slepen onze picknickmat (stof aan de bovenkant, plastiek aan de onderkant) onder onze Japanse kerselaar. We schuiven de mat met de schaduw mee. De baby blijft min of meer op de mat. De andere kids eten en spelen rond de mat en mama kan een chicklit lezen. Dankzij de schaduw kunnen we de hele dag genieten.

 20. *** Geniet ***
  Zet een wasmand met water buiten in de schaduw en geniet ervan hoe je zoontje zich kan amuseren met wat water. Zalig gewoon! Instant geluksgevoel!

  I LOVE THIS BLOG! Zeer herkenbaar 🙂 Bedankt voor de goede tips!

 21. Erika, vanaf welke leeftijd kan je de “Parazeet Slap-it” armband gebruiken? Ik heb een fijne/slanke peuter van 2 jaar.. Zou dit gaan voor hem?

 22. Dit jaar met de baby ook geen reis gepland, maar wel 2 weken Belgische kust. Hopen op mooi weer dus!
  Mijn ultieme tip: geniet van je ontbijt. Bij mooi weer op je terras uitgebreid ontbijten met alles erop en eraan. Als je vakantie hebt, heb je toch tijd én het is het ideale begin voor een dag vol energie!

 23. Ons ideaal speeldgoed voor deze zomer is de waterspuitende mamoet die we een tijd geleden aankochten.
  Gewoon aansluiten op de tuinslang en uit de (lange) slurf van de mamoet komen fijne waterstraaltjes.
  Speelplezier verzekert…

  Bedankt voor de tip van de “parazeet slap-it”!

 24. Zelfgemaakte waterijsjes! 3 in 1 want 1. je doet nog iets met je (over)rijpe fruit 2. het is gezond én lekker 3. het is meteen een activiteit met je kindjes 🙂 Je pakket zou handig zijn hier : smeren, nu ook voor papa want een heel gamma (hij kan er niet onderuit ;-), anti-muggen armbandje voor de jongste dochter die nogal allerfisch reageert op muggenbeten (en dus steevast vraagt “mama, is mijn muggenbeetraam dicht?”, oogdrupjes voor mezelf (blijkbaar tóch nodig na een namiddagje in de speeltuin gisteren). En de oudste dochter kan extra lekker ruiken met de badproductjes. x

 25. anti-verveelbingo in de auto met de kinderen op reis! maak een kaartje (of verschillende) met allemaal zaken die je onderweg zou kunnen tegenkomen: bv een eenzame autoband, een oldtimer, een auto met een stuur aan de rechterkant, een roofvogel in de lucht, een ‘skoebidoe’-lichtwering, een paarse auto. En beloof vooral een héééél lekker iets onderweg als het kaartje vol is!

 26. Om ontspannen aan de vakantie te kunnen beginnen:
  1. Zet je out of office al aan op je laatste werkdag zodat niemand je op het laatste moment nog van je stuk kan brengen met een onvoorziene opdracht
  2. Niet altijd evident,maar echte aanrader: plan je vakantie in het buitenland van woensdag tot woensdag . Zo heb je eerst een aantal dagen om af te kicken/koffers in te pakken en heb je na de trip nog een paar dagen rustig thuis… Want niets ellendiger dan de dag na de retrour weer terug aan de slag te moeten gaan

 27. Take it easy! Het leven gaat al snel genoeg, geniet van deze tijd (het is mijn favoriet). Het ritme mag wat minder strak, net als het dieet, om de resultaten daarvan te verbergen, hebben ze kaftans.

 28. Niet zeker of het al te laat is om mee te dingen, maar ik waag mijn kans! Afgezien van het feit dat mijn kroezelzoon op 3 juli 6 jaar wordt én wij voor het eerst met onze drie kroezels op autoreis vertrekken, zou zo’n pakketje welgekomen zijn. ‘t Is niet onze laatste reis deze zomer dus fingers crossed! 😉

 29. En ik vergat dan nog mijn ultieme zomertip zeg! Hier komt ie: onze Afrikaanse kroezelpapa zweert erbij, just chill, it’s summer holiday. Wij laten ons door niks van de wijs brengen. File? So what? Jengelende driespan op de achterbank? Laten we nog een liedje zingen? Rijden we niet de geplande twee uur aan een stuk? Kom, nog lekker wat wandelen. Toegegeven, hij kan het een stuk beter dan ik, maar ik probeer en elke keer lukt weer wat beter!

 30. Oh ik doe heel graag mee!! Wat een geweldig pakket. Mijn tip: leven op het ritme van je kindje(s), samen genieten van zon, zee, warmte, water,… Op tijd en stond dutjes tesamen in de schaduw en je niet te druk maken in het alledaagse leven! Dat kan altijd wel even wachten 🙂

 31. Erg warm weer geeft altijd zo’n dubbel gevoel bij kleine kindjes: ze kunnen lekker in een zwembadje plosen en wat genieten van de zon maaaaar dan heb je ook weer de slapeloze warme nachten en het constant moeten insmeren. Dat insmeren valt nog goed mee bij een baby maar bij een kleuter is dat een echte gevechtssport. Ik vind het altijd moeilijk de juiste producten te vinden voor mijn spruiten van 7 maand en van 4 jaar omdat ze zo’n gevoelige huid hebben. Dit pakket lijkt me echt iets im eens uit te proberen. Leve de zomer! Zweterige groetjes 😉

 32. Mijn mentale zomertip: pick your battles! (zeker als er kinderen van rond de twee jaar bij zijn), maakt het net allemaal iets relaxter. 😉
  Nog een praktische zomertip: papieren cupcakehoudertjes onderaan een ijsje vastmaken.
  Amper geplak en gesmos!

 33. Hoi hoi, wat een zalig pakket! Ik ben grote fan van bodysol en galenco, staat hier ook altijd standaard in de badkamer! De andere producten wil,ik,gerust ontdekken …!
  Wij kregen de ultieme zomerstop toen we onze konijntjes kochten deze week en trokken deze door voor onszelf! Een fles water diepgevroren omwikkeld met een sok bij de konijntjes leggen wordt door ons vertaald als, een diepgevroren fles omwikkeld in een handdoek ( anders wordt alles nat) en op je hoofdkussen en matras leggen!
  Kleinere flesjes zijn altijd handig, dan kun je er een paar leggen!
  Dit samen met lakens die uit de diepvries komen, zorgen ervoor dat je zalig fris inslaapt …

 34. Een vakantie checklist maken, alle leuke dingen van koekjes balken tot picknicken in het park staat er op. Maar alles mag en niks moet, is het vandaag niet dan morgen. Nog vakantie genoeg. 🙂

 35. Wat een geweldige zomerproof wedstrijd!!!
  Mijn ultieme zomertip: voor de mama’s die momenteel borstvoeding geven: vul het afdekklepje van een fopspeen met moedermelk, steek het tutje in het klepje en leg dit enkele uren in de diepvries… Je hebt een heerlijk, gezond en verfrissend moedermelkijsje voor je baby/peuter!!

 36. partytentjes!!! Over het zwembad, over een paar kussens om te relaxen, over de tuintafel of gewoon zo -met vlaggetjes en lichtjes- omdat het zo leuk staat en een instant zomergevoel geeft ☀️

 37. Zo’n leuk pakket!! Dat kunnen we zeker gebruiken met zo’n mooi weer… Zeker met nog een kleintje op komst voor én van de dagen…

  Onze ultieme zomertip: lekker picknicken met de hele familie. Een mand vol met lekkers klaarmaken, dekentje en wat speelgoed… en als het te druk is in het park, gewoon in eigen tuin. Kinderen vinden dit heerlijk 🙂

 38. Oh jammer, niet gewonnen … toch dikke proficiat aan Jolien! 🙂

  Deze morgen opgestaan met mini-oogjes na een zwaar weekend en dus de blauwe druppels gaan scoren, ben superbenieuwd! Straks stiekem eens gaan testen en hopelijk met stralende kijkers het toilet uit paraderen :-). Bedankt voor de tip alvast!

 39. Allez zeg een armband tegen muggen! Geniaal! Doet me wel een klein beetje aan een vlooienbandje voor katten denken. Maar ik ga er toch eens naar vragen bij de apotheker!! Neem ik er voor mezelf ook meteen eentje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.