Erika presenteert: In-pakt.be

Screen Shot 2015-04-13 at 21.13.52

article33442321 article33442318 article33442323

 

Laat het u in de toekomst vooral niet tegenhouden om mij met het één of het ander te verrassen, ik ben en blijf een dankbare ontvanger. Maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik cadeautjes geven nog net iets leuker vind dan cadeautjes krijgen.

En dat is hoe Sara Lardenoit van In-pakt het ook ziet. Haar webshop is een absoluut paradijs voor gulle gevers met smaak. Je vindt er een giga assortiment inpakpapier (per meter, per rol of per vel). Kant- en klare verpakkingen zoals geschenkzakjes, dozen en blikjes. En accessoires zoals gelukspoppetjes, lint en papiertape in alle kleuren van de regenboog.

full32170459

full33639040

full30434230

full33416217

full30827342

full33416357

Verder heeft In-pakt ook een ruim aanbod waanzinnig mooie wenskaarten, trendy tafeldecoratie, behangpapier, bureau-accessoires, kaarsen, slingers én uiteraard een prachtige selectie spul (handtassen! chocolade!) om cadeau te geven. Of om lekker voor jezelf te houden.

full30568125_b

full31278789

full32437264_a

full31254394

full32033586

En omdat het redelijk belachelijk zou zijn om zo gepassioneerd over geschenken te spreken, maar er zelf geen te geven, hoort er een fijne giveaway bij deze post!
Een stijlvolle pot overheerlijke ‘Goodbye winter, hello spring’-chocolaatjes kan de jouwe worden, als je mij- voor volgende week donderdag 23 april -laat weten wat jouw ultieme lentemoment is/was.

article33442321

En voor de non-chocoholics of voor de het mag gerust nog ietsje meer zijns, heb ik ook een leuke gift. 10 % korting bij Inpakt met de code LENTE. Geldig t.e.m eind juni. Veel shop-, geef- en krijgplezier!

8 Comments

  1. Oh, ze verkopen daar wonderlijk Orla Kiely-spul! Thanks voor de tip! Ik heb elke dag een nieuw lentemoment, als ik kinderlijk nieuwsgierig het deksel van mijn mini-serre ophef om te kijken hoeveel mijn radijsjes gegroeid zijn :-)!

  2. mijn ultieme lentemoment was 9 jaar geleden op de eerste date met mijn -ondertussen- echtgenoot. Er was zon, er waren butterflies en sindsdien is het altijd lente gebleven

  3. Dank je voor je tip! Ik was tot nu toe al fan van Vlinders in je Buik, maar méér inpakspul, méér inspiratie, méér geefplezier is altijd welkom. Hou ik van!

  4. Mijn ultieme lentemoment van dit jaar was de verse was afhalen die de ganse dag had buiten gehangen, bij de lekkere geur van vers gemaaid gras… Love it!

  5. Amper na 6 weken bevallingsverlof terug moeten werken en na 3 nachtvoedingen een spoedoproep krijgen. in alle vroegte racen naar het ziekenhuis en je bewustworden dat het enige geluid wat je hoort bij parkeren van de auto kwetterende musjes zijn .

  6. Mijn ultieme lentemoment tot nu toe was een zalig dagje aan zee met onze kleine Emil. Een prachtige zon, nog veel te veel wind om op u gemak op het strand te zitten… Maar onze kleine man vond dat helemaal ok en smeet zich met veel plezier in het zand!

  7. De dochter die voor het eerst in onze tuin speelt, waarbij ze erg nieuwsgierig en verwonderd de grassprietjes aanraakt. Smelten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.