Erika presenteert: vakantieveilingen.be

De Nederlandse versie bestond al langer, maar sinds kort hebben we hier eindelijk ons eigen veilinghuis voor vrijetijdsformules: vakantieveilingen.be

Bieden kan al vanaf 1 euro en het aanbod is immens (verscheiden). Alles van dagjes en avondjes uit over hotelovernachtingen en pretparktickets tot beauty-arrangementen. Geen minderwaardige stuff, maar absolute topmerken, -events en -locaties. Bovendien heb je helemaal niks te verliezen. Je biedt wat je wil bieden en vervolgens wacht je rustig af. Of je gooit er nog wat extra geld tegenaan. Maar nooit meer dan wat je officieel zou moeten betalen natuurlijk.

Als er niemand over het door jou geboden bedrag gaat, ben jij de winnaar. It’s as simple as that. En plezant en verrassend spannend bovendien. Dat wegtikken van de tijd! Of het bepalen wanneer je gaat toeslaan!

Nog belangrijke info: zelfs bij een felbegeerde veiling, haalt de winnaar het meestal met een bedrag dat ongeveer 60 procent is van de échte waarde van het aangeboden product.

Ik deed de test en het bewijs was er meteen. Ik scoorde een 3-gangendiner voor 2 bij Lucy Chang voor amper 39 euro. Normale waarde: 70 euro. En een poging eerder zag ik er zelfs iemand (net voor mijn neus) mee gaan lopen voor amper 21 euro!

Tip: hoe meer geduld en hoe dieper in de nacht, hoe groter de kans op een giga koopje. Er lopen alleszins 24/7 een hele hoop veilingen. En het aanbod wordt continu aangevuld, uitgebreid en Belgischer gemaakt.

monkey - 1

Voila, me happy (& hungry). Jij misschien ook binnenkort?
Ik ga de volgende keer alleszins voor Plopsa- of Bellewaerde tickets.

10 Comments

  1. Via vakantieveilingen gingen wij met het gezin een paar dagen naar het Elfenmeer in Nederland. Dat bieden is echt ontzettend spannend, de seconden tikten weg, we boden nog op het nippertje en hup, we waren de winnaar 🙂 Geniet van je etentje!

  2. ik word er pokkenerveus van van die wegtikkende minuten! Maar inderdaad, als we binnenkort een weekendje weg willen, kan dat misschien wel een goeie optie bieden?

  3. Ik ben de naam al wel eens tegengekomen maar vraag me telkens af of er geen addertjes onder het gras zitten… Helemaal niet?! Misschien toch ook eens testen!

  4. Ik heb zo tickets voor plopsaland gekocht. Anders vind ik dat een dure uitstap voor een gezin met vier, via vakantieveilingen is het toch iets voordeliger. Wel spannend inderdaad!

  5. Mijn vriend en ik hebben ook op dat etentje geboden en hadden het voor 31 euro. Tel daar nog de 5 euro administratiekosten bij en we zitten inderdaad net over de helft van het bedrag. Dus het is echt wel de moeite waard om het te proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.