4 jaar Finn. The Party, part II.

partypart2 - 2

Vorige woensdag gooiden we een feestje voor de familie, zondag was het de beurt aan zijn maten om mee te vieren. Met een Spidermanspringkasteel, een Turtlestaart begot én een muziekkado!

partypart2 - 7partypart2 - 13 partypart2 - 14 partypart2 - 15 partypart2 - 16(sweet table ‘leftovers’: Studio Lala)

Een MUZIEKKADO is een old skool doorgeefbox op muziek, met toffe opdrachtjes én geweldig leuke cadeautjes (snoepjes! een dino! een té coole zonnebril!). Aan te passen aan zowel de leeftijd en het geslacht van de kindjes als aan de gelegenheid.
Finn en zijn vriendjes hebben er zich alleszins rot mee geamuseerd. De box aan elkaar doorgeven was al dolle pret, opdrachten als ‘blijf om ter langst op 1 been staan’ en ‘doe een dier na’ zorgden voor nog meer euforie en toen ze uiteindelijk hun cadeautjes vonden, werden ze helemaal zot. Ook de mama’s waren blij verrast door het enorme spelplezier en de mooie beloning op het einde.

De gelijknamige webshop is trouwens een pareltje. Want naast zo’n totaal customize-baar muziekkado, kan je er ook terecht voor funky feestversiering, hippe Mason jars en benodigdheden voor een sweet table.

partypart2 - 17 partypart2 - 18 partypart2 - 20 partypart2 - 21 partypart2 - 22 partypart2 - 23partypart2 - 25

4 Comments

  1. zo’n muzikaal pak is echt oldskool. Dat was een jaarlijkse traditie op kamp bij ons, elkaars tanden poetsen, een sneetje peperkoek aan een touwtje laten bengelen en de andere het laten opeten zonder handen, al zo’n dingen. Ik doe het zelfs nog regelmatig op het werk als activiteit! 🙂

  2. Wauw seg, het zag er echt perfect uit dat feestje 🙂 Die Muziekkado is eentje om te onthouden! Ik was al vergeten dat er zoiets als een doorgeefbox op muziek bestaat, waar is de tijd 😉

  3. Waw, wat een super feest! Heel mooi truitje, dat met die gitaar en coole birthday cake! Dat zou mijn mauro (ook net 4 geworden) ook heel leuk vinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.