4 jaar Finn. Een feestje met een waanzinnige WOW-factor.

Finn WOW - 12

Mijn kleine, grote man is vier geworden deze week. En voor het eerst was zijn feest een gebeurtenis waar hij al weken naar uitkeek. Inclusief een duidelijke (vóóral niet mis te verstane) wishlist én een mening over de taart. Maar kom, zo’n overenthousiaste party animal is eigenlijk wel bijzonder dankbaar om iets voor te organiseren.

De credits voor het topfeestje van woensdag gaan evenwel niet alleen naar mij. Verre van zelfs. Het mooie weer deed een groot deel van het werk. Mijn lief en mijn eigen mama zorgden voor een overheerlijke barbecue. En Ine van Studio Lala zette letterlijk de kerst op de taart. Zij kwam langs om een heuse sweet table te installeren en decoreren. Dé nieuwe trend in feestland. Allemaal lekkers van ondermeer patisserie Mellow, in combinatie met haar eigen DIY-feestprints.

Finn WOW - 6

Een feestprint of een PIY (Print-It-Yourself) is een printpakket dat je kant- en klaar kan downloaden en afprinten. Bovendien zijn alle prints personaliseerbaar. Gewoon even vragen aan La Ine.

Finn WOW - 4 Finn WOW - 13 Finn WOW - 3Finn WOW - 14 Finn WOW - 8

De feestprints zijn verder perfect te combineren met een hoop fijne goodies die Ine aanbiedt in haar webshop. Ik koos voor de tasselslinger en de bijpassende confetti. De cupcakevormpjes doen hier dienst als snoepdoosje.

Zelf aan de slag? Leer de basisvaardigheden tijdens een Lala-atelier@home!
DIY-sukkel? (zoals ik dus) Boek Ine voor een sweet table helemaal op maat! Topidee ook voor trouwfeesten, communies en babyborrels.

Schrijf je sowieso meteen in op het Lala-nieuwtje van Studio Lala. Want daarin word je regelmatig getrakteerd op leuke, gratis feestprints.

Finn WOW - 10 Finn WOW - 11

Wij gaan zondag trouwens al opnieuw aan de slag. Dan is er The party, part II. Voor zijn maten: Jules, Gilles, Thomas en Alexander.

Keep you all posted, uiteraard.

5 Comments

 1. Wauw , wat een leuke prints !!! Je feesttafel is ineens supermooi aangekleed!
  Volgend jaar kan de jarige zelf helpen knippen om zijn feestje te versieren , toffe vakantieaktiviteit
  Is ook een goed idee voor de oma’s die hun kleinkinderen willen verrassen met hun verjaardag !!! Want wat moet je al altijd zorgen en foto’s van hun superfeestje zijn een blijvende fijne herinnering

 2. Ik weet niet goed wat ik hiervan vind… Allemaal super leuk en aardig om naar te kijken, maar moet het écht allemaal zo in de pas? Of ben ik gewoon te lui om aan dit soort dingen te beginnen… Zou het bij kinderen blijven hangen? ‘Ik had zwart-wit-printjes toen ik vier werd’? Ik weet het niet. Misschien hoop ik dat het in relaxte vorm veel leuker is.

  • Dag Sara,

   Ik weet niet goed wat ik van je reactie vind. Er staat nergens dat er iets moet. Of dat je hetzelfde moet doen. Wij vonden het gewoon leuk. Punt. De volwassenen konden de decoratie appreciëren, de kinderen hadden vooral oog voor de taart, de snoepjes en de cadeautjes. Iedereen blij. Fijn toch?

   Groetjes,
   Erika

 3. Zo mooi! Ik ben echt fan van de alles-past-bij-elkaar-decoratie 😉 super tof!
  Wij kijken al uit naar zondag xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.