Belvilla. Dat is samen zijn met de mooiste mensen, in het mooiste huis en in de mooiste omgeving.

Wij zijn niet aan ons proefstuk toe. Noch wat familieweekends betreft. Noch wat de Ardennen betreft. En noch wat het huren van een Belvilla vakantiehuis betreft. Want als het allemaal bevalt, waarom zou je ‘t dan niet nog eens doen? En na alle afstand en de beperkingen van de voorbije maanden hebben we er dit jaar nóg harder van genoten.

Dit was ons huis deze keer. In Bernister, Malmedy. Goed voor max 14 personen. 5 slaapkamers, 5 badkamers, een game room, een infraroodsauna en een tuin met een schommel, een glijbaan en een trampoline.

(Plopsa) Coo, Spa(-Francorchamps) en Stavelot liggen vlakbij. Maar dat zal allemaal voor een volgende keer zijn. Als we bijgepraat en bijgeknuffeld zijn.

Het charmante centrum van Malmedy en de pittige, maar superfijne en avontuurlijke wandeling ‘Panorama de la Warche’ (5,2 km- start aan de Barrage van Robertville- “Steile weg naar de zogenaamde Neus van Napoleon en het kasteel van Reinhardstein, gekruid met adembenemende vergezichten.”) hebben we wel kunnen testen én goedkeuren. En mijn lief kan de mountainbike-paden in de omgeving ook alleen maar zéér zéér warm aanbevelen. Een paradijs voor de fanatiekelingen.

Vorig jaar hadden we dus ook een top vakantiehuis via Belvilla. Dat deel ik bij deze met plezier nog een keer.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.